Concurs :Cel mai urat catel

fig1
fig2
fig3
fig4
fig5
fig6
fig7
fig8
fig9
fig10

Stim ca cel mai bun prieten al omului este cainele ,in consecinta ajutati-ma sa desemnam cel mai urat patruped.Sper sa ma bucur de sprijinul vostru...

9 comentarii:

Anonim spunea...

Mutantul de la figura 8 il recomand

licurici spunea...

Aratarea din Fig.6 se potriveste cu "regina "(Fig.6),desemnata la concursul anterior.Oare cum ar arata puii rezultati din incrucisarea lor?!!

Anonim spunea...

ar semana cu un licurici.

licurici spunea...

Pacat ca , unii dintre noi ,lipsim la orele de LOGICA si nu stim ca, asa cum "-" cu "-"da"+" , cum "fals" cu "fals" da "adevarat", la fel si din doua animalute urate si rele ..., rezulta unul..., frumos si bun ..., un LICURICI...

Anonim spunea...

vad ca modestia nu te scoate pe usa afara, cred ca botul te tine tare pe pozitie licurici, sau poate catelul din poza penibila pusa pe blogul tau.
dar ce sa faci, nu poti cere multe de la o blonda .....

licurici spunea...

Nu conteaza ce culoare am parul ..., ci conteaza,cat de mult gandesc !!!Decat anonima si la propriu si la figurat ..., ca tine !!!

Anonim spunea...

oare tu chiar gandesti?
ar cam trebui sa demonstrezi asta.

zzlicurici spunea...

Tu,cu siguranta,ca nu poti gandi...,nu merita sa ma cobor la mintea ta ... !!Normal,ca e greu pentru tine,sa intelegi ceva,...nu te mai ajuta nici singurul tau neuron sa faci asta !!ANONIMA ESTI SI ANONIMA VEI RAMANE IN CONTINUARE!

monalisa spunea...

figura 6 e chiar diabolica si provoaca cosmaruri