Pensiunea Steaua Dunarii

Pensiunea Steaua Dunarii este situata in comuna Eselnita la 15 km de orasul Orsova.Pe malul Dunarii pe DN57 care face legatura intre orasele Orsova si Moldova Noua.
Pt vizualizare informatii despre pensiune accesati acest link:


Mergind pe principiul foarte bine impamantenit la noi :"Afara este vopsit gardul in interior este leopardul " va recomand, sa ocoliti aceasta pensiune care se face remarcata in sens negativ al serviciilor turistice cu:
1)
Daca imaginile nu sunt destul de relevante mentionez :gazde foarte primitoare intampinand turistii in familie,incluzind aici si cei mai noi membrii ai familiei :3 PAIANJENI care se plimbau "agale... " pe tocurile ferestrelor de termopan din camerele de cazare pt turisti...
2)

Ferestre cu deschidere spre fluviul Dunarea unde puteti admira Clisura Dunarii si vapoarele de croaziera care se plimba in amonte si aval pe Dunare.....
3)
Baia deasemenea "stralucea de curatenie" cu perdeaua de dus, amintind de vreo lupta care s-a desfasurat intre vreo 2 colonii de gandaci pt "suprematia teritoriului..."

4)

Terasa de acces la camerele turistilor pe care seara poti admira Dunarea la asfiintit ,era "ornata" pt intimpinarea musafirilor cu pinze de paianjen pe care in unele trona cate o musca rapusa de paianjen si prinsa in plasa acestuia.....
5)

Luciul de apa din zona pensiunii era "garnisit" cu pet-uri goale si resturi alimentare care pluteau si reziduuri de la returul instalatiei de apa si de la grupurile sanitare din pensiune. Mentionez ca toate deversarile apei menajere si canal se fac in albia fluviului Dunarea.
6)

Ambarcatiunile cu motor care straluceau de curatenie ...........

Daca toate cele enuntate anterior nu v-au convins, sa va petreceti" un minunat concediu " la Pensiunea Steaua Dunarii categoria "**" la un pret accesibil de doar 120 Ron as mai adauga:

  1. Servirea cinei de personalul pensiunii la sala de mese cu vesela crapata si ciobita .
  2. Incarcarea notei de plata de catre ospatarite,
  3. Timpul mare de asteptare pina la servirea turistilor
  4. Personalul care deserveste clientela restaurantului din pensiune, fara setul analizele medicale pt salariatii din alimentatie publica efectuat.
  5. Lipsa plaselor de tantari la ferestre,existand doar la camerele care dau spre sosea pt atragerea clientilor.
  6. Lipsa semnalului tv la televiziune dupa ora 23.00 furnizarea facindu-se prin Digitv prin inchiderea receptorului semnalului tv.
  7. Atitudinea de indiferenta a personalului angajat care nici dupa doua avertizari pt a fi ridicat gunoiul menajer din camerele de cazare nu a fost efectuat.
  8. Lipsa frigiderului in camere
  9. NU SE SCHIMBA LENJERIA DIN CAMERELE ELIBERATE DE TURISTI.

Daca cumva turistii doresc, sa renunte la serviciile de cazare pt perioada contractata cu patronul pensiunii pt calitatea slaba a serviciilor oferite si indolenta "patronilor" si a personalului angajat ,turistului i se retine un comision abuziv de 20% din suma care ar tb restituita pe motiv ca nu a reusit sa-si gaseasca alti turisti pt camerele ramase libere.

Nesimtirea urcata la rang de arta a proprietarului "Pensiunii Steaua Dunarii" oare pina cind va continua ????


Niciun comentariu: