Gunoiul menajer ... O Romanie mai curata!!!


        Îmi aduc aminte cum vara trecută stimatul nostru prim ministru, Călin Popescu Tăriceanu a făcut o vizită fulger la groapa de gunoi Glina, a capitalei. Cum domnia sa n-a avut prea mare succes, exemplul l-a urmat şi zâmbăreţul nostru preşedinte, nenea Traian Băsescu. Cum  era de aşteptat, buldozerele au intrat în acţiune şi au adus zona la o înfăţişare cât de cât normală. Dacă-mi aduc eu bine aminte, e vorba de zona dintre Bucureşti şi o intrare pe autostrada Soarelui. Problema gunoiului menajer si industrial nu este rezolvata insa.Pt ca nu se trateaza cauza ci doar efectul.
      Nu se iau in calcul de stimabilii nostrii guvernanti ,cine produce acel gunoi;cum este depozitat incorect in locuri publice.De exemplu in imaginile anterioare mormanul de gunoaie care exista in aceasta vara in statiunea Costinesti de pe litoralul romanesc....
     Cred ca oamenii ar tb amendati cu sume mari ca doar prin forta  putem civiliza pe nesimtitii care arunca pe domeniul public tone de gunoaie.Si cu acei bani sa platim societatile de salubritate pt a face curat. 

Niciun comentariu: