Staţii din reţeaua C.F.R cu serviciu de rezervare telefonică

Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători „CFR Călători” a introdus în staţiile de cale ferată un nou serviciu - „Serviciul de rezervare telefonică”.Prin serviciul de rezervare telefonică se pot efectua rezervări în trafic local, numai cu plecare din staţia respectivă în ziua plecării trenului, pentru vagoanele clasă din compunerea trenurilor.

Staţiile în care se pot rezerva legitimaţii de călătorie prin comandă telefonică şi numerele de telefon alocate acestui serviciu - cu funcţionare în regim permanent, sunt:

Staţia cf
Nr. telefon
Bucureşti Nord
021 - 9522
Braşov
0268 - 421.700
Cluj Napoca
0264 - 952
Constanţa
0727.99.99.52
Galaţi
0236 - 496.000
Iaşi
0232 - 202.777
Timişoara Nord
0256 - 200.457

Pentru fiecare loc solicitat şi rezervat prin comandă telefonică se va achita „tariful de rezervare a locului prin comandă telefonică în staţii”.
Pot apela la serviciul de rezervare telefonică şi beneficiarii de reduceri din tariful de transport pe calea ferată, cu condiţia ca la ridicarea legitimaţiei de călătorie reducerea să poată fi dovedită. Tariful de rezervare a locului prin comandă telefonică se achită integral de beneficiarii de facilităţi.
Legitimaţiile de călătorie pot fi ridicate cu maxim 30 minute înainte de ora de plecare a trenului pentru care au fost rezervate locurile.
La prezentarea pentru procurarea legitimaţiilor de călătorie, călătorii pot solicita şi locuri pentru călătoria de întoarcere.

Rezervări de locuri on-line la S.N.T.F.C. CFR Călători
Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători „CFR Călători” a lansat un nou sistem xSellSeats On-Line, disponibil numai pentru persoane juridice.
Prin intermediul noului sistem, societăţile comerciale ce vor îndeplini calitatea de "client înregistrat" vor putea efectua rezervări de locuri pentru călătoria pe calea ferată în trafic intern.
Societăţile comerciale interesate de utilizarea acestui nou serviciu pot vizualiza "
Condiţiile de înregistrare a societăţilor comerciale", precum şi “Extras din modelul de contract” la adresa de internet www.cfrcalatori.ro Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon: 0731.990.129, de luni până vineri în intervalul orar 900 – 1500

Niciun comentariu: