Cum se transmit mesajele intr-o firma pe e-mail

NOTA de la Directorul General catre Directorii Executivi:
"Astazi la ora 11 va fi o eclipsa totala de soare, care va fi observabilatimp de doua minute. Avand in vedere ca acesta este un eveniment rar si cutotul deosebit, se permite tuturor angajatilor observarea eclipsei dinparcarea firmei intre orele 10:30 si 11:30, unde vom oferi si o scurta explicatie despre dinamica eclipselor. Celor care doresc sa observe eclipsa le vor fi distribuiti ochelari de protectie, la un pret minim.
"NOTA de la Directorii Executivi catre Directorii de Directie:
"Astazi între orele 10:30 si 11:30 toti salariatii se vor intalni inparcare. Va urma o eclipsa totala de soare, care va dispare timp de doua minute. In schimbul unei sume minime, se poate proteja vederea cumparand opereche de ochelari speciali pentru eclipsa. Directorul general va tine oscurta cuvantare, prin care ne va da anumite explicatii. Acest lucru nu se petrece in fiecare zi si este un eveniment foarte important.
"NOTA de la unul din Directorii de Directie catre Seful de Serviciu:
"Azi Directorul General va tine o cuvantare despre eclipsa, timp in careva face sa dispara soarele timp de doua minute. Acesta este un lucru carenu se poate vedea in fiecare zi, asa ca toata lumea sa mearga in parcareincepind de pe la 10, pina pe la 11. In schimbul unei mici sume de bani,veti avea ochelari de protectie.
"NOTA de la Seful de Serviciu catre Seful de Birou:
"Vreo 10 sau 11 persoane sa mearga in parcare, unde Directorul General va tine o eclipsa de soare timp de doua minute. Acest lucru n-o sa se intimple in fiecare zi si cei care iesiti sa aveti niste bani pregatiti,pentru ca o sa va coste. Si sa aveti ochelarii cu voi.
"Seful de Birou catre angajati:
"Cativa dintre cei care poarta ochelari, sa mearga in parcare, ca sa vadacum dispare Directorul General timp de doua minute. Daca vreti ca asta sa se intample zilnic, trebuie sa strangem niste bani !"

Niciun comentariu: