Caracteristici hardware PC pentru a utiliza Microsoft Office Enterprise 2007

Computer și procesor: Procesor de 500 de megahertzi (MHz) sau mai mult 1)
Memorie: 256 megaocteți (MO) RAM sau mai mult 1),2)
Hard disk: 2 gigaocteți (GO); o porțiune din acest spațiu disc va fi eliberată după instalare dacă pachetul inițial de descărcare este eliminat din unitatea de disc.
Unitate: Unitate CD-ROM sau DVD
Ecran: Monitor cu rezoluția de 1024x768 sau mai mare
Sistem de operare: Microsoft Windows XP cu Service Pack (SP 2), Windows Server 2003 cu SP1 sau un sistem de operare mai recent 3)

Altele: Anumite caracteristici pentru cerneală necesită Microsoft Windows XP Tablet PC Edition sau o versiune mai recentă. Funcționalitatea de recunoaștere a vorbirii necesită un microfon pentru vorbire de aproape și un dispozitiv audio de ieșire. Caracteristicile Information Rights Management necesită accesul la un server Windows 2003 cu SP1 sau mai recent care execută Windows Rights Management Services.

Conexiunea la Microsoft Exchange Server 2000 sau la o versiune mai recentă este necesară pentru anumite funcționalități complexe din Outlook 2007. Căutarea instantanee necesită Microsoft Windows Desktop Search 3.0. Calendarele dinamice necesită conexiune la server.

Conexiunea la Microsoft Windows Server 2003 cu SP1 sau mai recent care execută Microsoft Windows SharePoint Services sau Office SharePoint Server 2007 este necesară pentru anumite funcționalități complexe de colaborare. Biblioteca de diapozitive PowerPoint necesită Office SharePoint Server 2007. Conexiunea la Office SharePoint Server 2007 este necesară pentru formularele InfoPath pentru browser și funcționalități de colaborare suplimentare. Integrarea Groove Messenger necesită Windows Messenger 5.1 sau mai recent sau Communicator 1.0 sau mai recent. Cuprinde o abonare de 5 ani la serviciul de retransmisie Groove.

Unele caracteristici necesită Microsoft Windows Desktop Search 3.0, Microsoft Windows Media Player 9.0, Microsoft DirectX 9.0b, Microsoft Active Sync 4.1, microfon1, dispozitiv audio de ieșire, dispozitiv de înregistrare video (cum ar fi un webcam), o cameră digitală compatibilă TWAIN sau un scaner, dispozitiv Smartphone sau PocketPC cu Windows Mobile 2003 sau Windows Mobile 5 sau un ruter care acceptă Universal Plug and Play (UPnP). Partajarea blocnotesurilor cere ca utilizatorii să fie în aceeași rețea.
Conexiunea la Office Communications Server 2007 este necesară pentru a permite funcționalitatea completă din Office Communicator 2007.
Informații suplimentare: Cerințele reale și funcționalitățile produsului pot varia în funcție de configurarea sistemului și de sistemul de operare.

1) Procesor de 2 gigahertzi (GHz) sau mai mult și 1 GO RAM sau mai mult se recomandă pentru Căutare audio OneNote. Este necesar un microfon pentru vorbire de aproape. Căutarea audio nu este disponibilă în toate limbile.

2)512 MO RAM sau mai mult se recomandă pentru Căutare instantanee Outlook. Ortografierea gramaticală și contextuală din Word se activează numai în cazul în care computerul are 1 GO memorie.

3) Driverul de imprimare Trimitere înOneNote 2007 și Fax prin Internet nu sunt disponibile într-un sistem de operare pe 64 de biți. Sincronizarea folderelor Groove nu este disponibilă pe sistemele de operare pe 64 de biți. Expertul de curățire Office nu este disponibil în sistemele de operare pe 64 de biți.

Niciun comentariu: