Refacerea meniului Quick launch in Windows Xp professional x86

Daca dati clic dreapta pe bara de meniu si elegeti meniul “Toolbars/Quick Lauch”. In mod normal ar trebui ca sistemul de operare sa va creeze o noua bara de meniu.Daca in locul acesteia primiti doar un mesaj care va spune ca aceasta nu poate fi creata, atunci este posibil ca folderul Quick Launch sa lipseasca, sau anumite intrari ale regstrilor sa fie corupte. Folderul Quick launch ar trebui sa poata fi gasit la locatia C:\Documents and Settings\Profile name\Application Data\Microsoft\Internet Explorer.
Daca acesta lipseste atunci fie il puteti crea manual, fie puteti lasa sistemul de operare sa il creeze. Pentru aceasta din urma descrieti fereastra de dialog Run, tastati “ie4uinit.exe” , dupa care dati Enter.
Daca nici dupa aceasta operatie, problema nu se rezolva, deschideti din nou Run, tastati “regsvr32 /i shell32.dll”, apasati pe Enter, dupa care faceti aceeasi operatie insa cu alta comanda “regsvr32 /i browseui.dll”. Aceste operatii ar trebui sa va ofere din nou posibilitatea dea utiliza Quick Launch.

Niciun comentariu: