Comparatie intre o femeie maritata si una nemaritata

Trei femei, una logodita, una casatorita si o amanta stateau de vorba despre relatiile lor si au hotarat sa-si uluiasca barbatii. In acea seara toate trei s-au imbracat sexy, purtand pantofi cu tocuri cui, corset de piele si o masca pe ochi. Ziua urmatoare s-au intalnit din nou. Fata logodita a spus:
- Aseara, cand logodnicul meu a ajuns acasa, m-a gasit imbracata cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui de 7 cm si masca. Mi-a spus "Esti femeia vietii mele, te iubesc". Dupa aceea am facut dragoste toata noaptea.
Amanta s-a laudat si ea:
- Si la mine a fost incredibil! Ne-am intalnit in biroul lui. Purtam corsetul de piele, tocuri cui foarte inalte, masca si o pelerina.
Cand am descheiat pelerina, n-a scos nici un cuvant. Am facut doar sex ca nebunii toata noaptea!
In cele din urma, femeia casatorita si-a spus si ea povestea:
- Eu am trimis copiii la mama, m-am pregatit, m-am echipat cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui si masca pe ochi.
Sotul meu s-a intors de la lucru, a luat telecomanda si o bere din frigider si a spus:
- Ia zi Batman, faci si tu ceva de mancare?
P.S.:
Acest mic banc ascunde si un sambure de adevar si este adresat femeilor open mind.In general, atentia barbatului odata casatorit catre sotia lui, scade odata cu trecerea anilor....Presupun, ca voi gasi in urma articolului femei care ma vor combate si-mi vor spune ca gresesc.Nu pot decat sa le felicit si sa le recomand sa lase "la comentarii" sfaturi si pt celelalte cititoare cum reusesc sa tina atentia barbatului lor "treaza" pe toata durata casniciei.
-Dar adevarul este din pacate cam crud .....

Niciun comentariu: