Zodiac 2010- Balanta

SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: deschide-ti sufletul ,iubeste, dăruieste, asează-te la casa ta, fă un copil, apropie-te mai mult de mama, dedică-te familiei, prinde rădăcini, redecorează-ti casa, adu-ti aminte de trecut, aruncă o privire înapoi să vezi de unde vii, apleacă-te asupra lucrurilor de odinioară, descoperă-ti latura sensibilă, romantică, nostalgică, întoarce-te în timp, întoarce-te acasă, creează-ti un loc al tău, intim, în care să te refugiezi la nevoie ia legătura cu originile tale, ocupă-te mai mult de sufletul tău si de oamenii la care tii.

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Vara lui 2010 – cu un accent pe intervalul 30 iulie – 15 septembrie, va fi plină de viată, datorită aliantei tale

cu Marte, dar ai grijă să nu transformi energia în exces de zel. Venus e acasă în zodia ta, si pentru

că se simte atât de bine, o va traversa de două ori între 7 august - 8 septembrie si încă o dată între 9-30 noiembrie.
INTRO. Esti actorul principal al acestui an datorită prezentei lui Saturn în zodia ta. Nu a mai fost pe aici de aproape 30 de ani, ca atare dacă esti sub această vârstă, e momentul să simti pe pielea ta lectiile maturizării. Oricât de tânăr ai fi, anul acesta se cere mult de la tine ca să faci fată perfect pretentiilor lui Saturn. Vei resimti mai des asupra ta regulile societătii în care trăiesti iar ordinul „trebuie” va fi folosit mai des atunci când ti se vorbeste. Ca atare... trebuie să fii asa cum vor ceilalti! Lunile august si noiembrie, sunt cele mai norocoase, atât timp cât planeta ta guvernantă, Venus, trece prin zodia ta, iar august-septembrie te vor agita la maximum, cu Marte prin Balantă. Pentru scurt timp, prin vară, Balantele născute în primele zile ale zodiei vor resimti stări de conflict, de revoltă, o dorintă de eliberare, din cauza lui Uranus la intrarea în Berbec, care te va obliga, abia din 2011, să începi să iei măsuri de transformare deplină.


DRAGOSTE. Cu Luna neagră prin casa sentimentelor, nu se poate vorbi de prea multe sanse de iubire sau cele care apar, sunt mult sub asteptări, dar dacă le poti privi ca pe simple încercări, lucrurile ar merge mult mai bine. Luna martie poate fi benefică vietii de cuplu, pentru că Venus în Berbec te ajută să spui lucrurilor pe nume în fata partenerului si să aduci un aer proaspăt în relatie. Cu ceva noroc, tot atunci se poate ivi sansa unei noi iubiri sau o decizie bruscă de căsătorie!

Mai mult, între martie-august, Uranus iese pentru putin timp din casa anterioară, si cochetează cu Descendentul, ceea ce va anima viata de cuplu, dar nu oferă întotdeauna o atmosferă prielnică unei bune întelegeri. Poate naste conflicte, stări tensionate, pretentii mai mari, atitudini egoiste, apreciind libertatea si spatiul personal. Unul din voi - cel mai probabil tu - trebuie să vină cu niste initiative foarte ferme prin care să aducă noutate în cuplu. Trebuie să ai grijă ce spui si ce faci la primul impuls în relatia cu partenerul mai ales prin iunie-august, ca să nu faci vreun gest pripit!


CARIERA. Jupiter planează peste locul tău de muncă, dar desi auspiciile sale sunt, de obicei, pozitive, amplasarea lui în Pesti nu este chiar un motiv de bucurie. Succesul poate veni în proiectele de care te ocupi, dar ca să ajungi la capăt, esti nevoit să treci de multe ori cu vederea aspecte care nu-ti convin sau chiar să tolerezi conditii de muncă greu de suportat. Probabil merită sacrificiul, pentru că, în cele din urmă, lucrurile se vor aseza pe făgasul dorit.

Interesant e faptul că te bate gândul să pleci de la serviciul la care ai lucrat în ultima perioadă, sperând că la noul job vei fi mai apreciat, dar orice schimbare necesită si o perioadă de adaptare. Dacă suporti ca o vreme să lucrezi sub nivelul tău sau să nu fii remarcat, merită să schimbi macazul, dar chibzuieste foarte bine dacă te simti în stare să stai în umbră, o vreme... Lunile februarie-martie te pun mai mult în valoare la serviciu.
BANI. Nici cu banii nu o duci mai pe roze în 2010, ci vei trece de câteva ori prin momente de criză, când vei renunta la multe din planurile tale prea costisitoare. Trebuie să fii prudent în cheltuieli mai ales în septembrie-octombrie, pentru că esti predispus la decizii pripite, nechibzuite, care te pot lăsa lefter o perioadă.

Esti pus în fata unor alegeri dificile cu privire la banii personali, dar ca să le poti duce la îndeplinire cu succes, esti nevoit să mai strângi cureaua si să înveti lectia renuntărilor. Frustrant, desigur, dar nu e anul tău de acumulare sau de bunăstare, în schimb e anul economiilor si a urmărilor crizelor mai vechi.
SANATATE. Exagerezi un pic gravitatea unor simptome si ti-e teamă de orice, dar în loc să mergi la un medic să-ti alunge incertitudinea în urma unui consult, stai si te perpelesti si asculti povestile îngrijorătoare ale altora. Esti nevoit să iei măsuri mai drastice pentru a-ti mentine starea de sănătate pe un nivel stabil, dar duci grija prea departe totusi, alunecând spre o formă de ipohondrie.

Ai grijă la alimentatie si sedentarism, pentru că pot fi vinovate de unele modificări neplăcute prin organism. Februarie-martie sunt cele mai bune pentru a urma o cură de dezintoxicare, de slăbire sau un tratament care poate avea efecte dintre cele mai bune.

Niciun comentariu: