Zodiac 2010-Capricornul

SFATUL

ASTROLOGULUI IN 2010: arată cine esti cu adevărat, întelege-te mai bine pe tine însuti, descoperă de ce esti în stare, prezintă-te lumii, reformulează-ti personalitatea, afirmă-te, fii curajos, fă un pas înainte, începe ceva nou!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Începi anul cu Venus în zodia ta, pentru că se află în Capricorn până pe 18 ianuarie, deci profită din plin de norocul primelor zile din 2010. De fapt, cum începi, asa si termini anul 2010, pentru că între 8 decembrie 2010 – 16 ianuarie 2011, Marte trece si el prin zodia ta si îi dă curaj să tintesti spre teluri înalte!
INTRO. Ai în zodia ta două semne de destin destul de complicate care, la finalul anului, se vor si întâlni: Nodul Nord si Capricorn. Sub influenta lor trebuie să devii elev silitor, gata să-si asume o nouă lectie de viată. Poate nu e tocmai una usoară, poate fi chiar însotită de o pedeapsă sau o mustruluire prin diverse căi subtile, dar ceea ce va urma acestor evenimente, poate aduce o stare de calm si poate o nouă atitudine de viată. Începi anul cu Venus în zodia ta si îl termini cu Marte în Capricorn, semn că anul are o anumită rotunjime, tu fiind cea care deschide si închide parada! Cel mai afectati vor fi Capricornii din primele zile ale zodiei, ca atare pregăteste-te si pentru surprize neplăcute.


DRAGOSTE. La vară, Uranus si Jupiter intră oarecum timizi în zona sentimentelor, dar se întorc repede în zodia anterioară, de parcă nu ar fi încă pregătiti să-ti ofere noutătile pe care le asteptai. Stau acolo suficient cât să te provoace, cât să te zgândărească nitel, ca atare trebuie să mai ai putină răbdare până când viata ta sentimentală va exploda, pur si simplu

. Acum e un fel de avanpremieră, un episod-pilot care îti suscită interesul pentru ce va urma.

Lunile mai-iunie sunt aliatele tale în căsnicie, relatia cu partenerul cunoscând mai multă intimitate, un dram de romantism si nevoia de a fi mai mult împreună. Vă leagă mai bine treburile casnice la care puneti amândoi umărul pentru a fi liniste acasă, devenind un cuplu mult mai închegat. Aruncati si o privire în trecut, să vedeti ce mai trebuie reparat în cuplul vostru.


CARIERA. Dintre toate zodiile, tu pui cel mai mare accent pe carieră si imagine socio-profesională, pentru că, timp de trei ani de acum încolo, Saturn va fi mentorul tău pentru a te învăta să-ti croiesti calea cea mai potrivită. Saturn în casa carierei este, pe de o parte, un avantaj, pentru că îti conferă tenacitatea, răbdarea si rezistenta de a face fată oricăror vicisitudini, dar, pe de altă parte, poate fi si un sever inamic.

Opozitia cu Jupiter dintre mai-septembrie poate declansa întâlnirea cu adevărata ta vocatie, fiind nevoit să schimbi drastic directia profesională, deci fii pregătit sufleteste si mental pentru tot felul de decizii majore în carieră. Faci impresie deosebită în aprilie-mai, august si noiembrie, prin ideile pe care stii să le prezinti într-o formă foarte clară, talentul în comunicare fiind atu-ul tău forte pentru a câstiga respectul lumii.


BANI. Cu Luna neagră în casa banilor, până în iunie, trebuie să fii mai atent pe ce cheltuiesti. Vei fi atras de tot felul de lucruri

pe care le visezi, dar e posibil să nu faci cele mai întelepte alegeri. Poti cumpăra ceva ce consideri că îti doresti neapărat – mai ales prin vară - dar îti dai seama că te-ai pripit, că nu e ceea ce aveai nevoie sau nu e la standardele cele mai înalte.

Nu cumpăra masină sau vreun obiect electronic în această vară, pentru că nu vor tine mult. Esti totusi adeseori orbită de patima shoppingului si nu poti rezista ispitei de a-ti lua lucruri scumpe, moderne, de firmă, asa cum are toată lumea!


SANATATE. De tine depinde starea bună de sănătate a întregii familii iar deciziile tale vor avea efecte asupra tuturor.

În aprilie-mai ar fi bine să iesi mai mult în aer liber, în natură, ca se pui accent pe respiratie, pe aerosoli, pe detoxifierea plămânilor. Dacă vrei să te lasi de fumat pentru binele familiei tale, profită de această primăvară. Dacă esti sustinut în acest demers si de cel drag, aerul din jurul tău se va ameliora simtitor.

Niciun comentariu: