Zodiac 2010- Fecioara

SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: bucură-te, distrează-te, simte-te bine, trăieste fiecare clipă cu intensitate maximă, vezi partea pozitivă a lucrurilor, nu-ti pierde încrederea si optimismul, joacă-te, iubeste, zâmbeste, străluceste, miscă-te, creează, lasă ceva în urma ta, redescoperă copilul din tine!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Între 8 iunie - 30 iulie, prezenta lui Marte în Fecioara te animă, te stimulează, te scoate în evidentă, dar adeseori te si irită, deci controlează-ti reactiile. Timp de aproape o lună, o primesti pe Venus în zodia ta, ceea ce te va încărca de optimism si fericire, ca atare perioada 10-30 iulie e de-a dreptul incitantă!
INTRO. Esti una din zodiile încercate ale acestui an, dar ai parte si de recompense plăcute. De exemplu lunile iunie-iulie ti-l aduc în vizită pe Marte si Venus, ceea ce poate fi un avantaj pentru a mai prinde viată, pentru a începe lucruri noi, pentru a iesi mai mult în evidentă. Dar trecerea lui Jupiter prin zodia diametral opusă nu e un avantaj al Fecioarelor, care vor simti adeseori că viata lor scapă de sub control, că trece prin extreme. Provocările, esecurile, renuntările si piedicile nu vor lipsi, deci fii pregătit de teste de rezistentă.


DRAGOSTE. În cuplu, vei pune mai mult accent pe compatibilitatea spirituală, pe sacrificii de dragul celuilalt. Tu fiind cea care va trece de multe ori cu vederea acele mici detalii care mai agită uneori spiritele în cuplu. De dragul lui, tolerezi multe, dar vor fi si câteva momente critice.

Jupiter în Pesti are multe lucruri bune de oferit: activează zona căsătoriei, ca atare e posibil ca multe Fecioare să se gândească anul acesta la nuntă, poate mai ales în februarie-martie. Dacă decizi să te căsătoresti în primăvară sau dacă esti cerut în căsătorie atunci, e posibil să apară unele surprize neplăcute (amânări, refuzuri, piedici), ca atare ar fi ideal să amâni uniunea matrimonială pentru altă perioadă.


CARIERA. E un an de stabilitate profesională, chiar dacă nu apar noutăti iesite din comun, ai sentimentul muncii împlinite, deoarece activitătile la care îti aduci contributia ajung la rezultate palpabile, de care esti mândru. Iei decizii care îsi vor arăta urmările pe termen lung. Ai putea da mai mult randament în activităti productive, în care lucrezi cu date concrete, cu materii prime, cu documente clare, iar luna mai este benefică activitătilor în care comunici cu publicul, în domenii legate de comert, scris, educatie.

Luna mai este asadar momentul tău de vârf, când ai ceva de spus în carieră si trebuie să îti exprimi cu fermitate punctul de vedere în fata tuturor. Dacă visai să schimbi ceva la serviciu, doar anul acesta mai ai timp să o faci, deci caută repede o iesire!


BANI. Saturn va sta pentru câtiva ani în zona finantelor proprii, ca atare trebuie să fii mai prudent si chibzuit în manevrarea banilor de care dispui. Ar fi mai bine să te gândesti la rezerve, la economii, la investitii care să îti inspire sigurantă în viitor. Este si momentul unor cheltuieli masive, pe care nu ti le permiti oricând, cum ar fi o casă, un teren, o masină. Un credit bancar este de asemenea foarte posibil, dar primii 3 ani de rate vor fi destul de dificili.

Sentimentul pe care îl ai e că banii se acumulează extrem de lent, cu eforturi, cu momente de dezechilibru, dar vezi concret ceea ce faci cu ei. Saturn te obligă să iei decizii cu cap, să nu te hazardezi în actiuni riscante si să eviti orice gen de exces. August-septembrie pot aduce o gură de proaspăt prin veniturile tale

, dar esti tentat să îi si dai pe ceva care îti face cu ochiul.


SANATATE. Starea ta de sănătate a cunoscut multe suisuri si coborâsuri în ultimii ani, dar 2010 e ultima sută de metri înainte de a simti că toate se asează pe un teren mai bun. Cu Luna neagră, Neptun si, pentru scurt timp, si cu Jupiter prin casa sănătătii, te mai poti astepta la probleme, mai ales de ordin psihic.

Prima jumătate de an pare ceva mai dificilă, mai instabilă, mai riscantă, deci trebuie să fii atent la organismul

tău si să nu încerci, anul acesta, tratamente după ureche, fără sfatul medicului.

Niciun comentariu: