Zodiac 2010 - Leu

SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: munceste, asumă-ti responsabilităti, du-ti sarcinile la îndeplinire, recunoaste-ti vina, acceptă-ti rolul de subaltern, învată umilinta, fii un executant ireprosabil, îngrijeste-te de altul, ai grijă de cineva, fii ordonat, organizează-te, respectă legile si regulile, ai grijă de sănătatea ta, mergi la medic!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Perioada 14 iunie – 10 iulie este benefică Leilor datorită trecerii planetei Venus prin zodia lor, deci te asteaptă un început de vară norocos. Mai mult decât atât, tranzitul îndelungat al ui Marte în zodia ta - început în toamna lui 2009 până în 7 iunie 2010 - te va transforma în actorul principal al primei părti a anului, prin chef de viată, energie si dorintă de actiune.
INTRO. Perioada de la începutul anului până în primele zile din iunie este foarte agitată, pentru că energicul Marte stă insistent în zodia ta – cea mai lungă sedere într-o zodie – si te irită adeseori, te face mai orgolios, mai impulsiv, ca atare trebuie să fii atent spre ce îti ghidezi această fantastică vointă. Începi vara cu un tonus nou, optimist, pentru că Venus trece prin zodia ta si te face mai zâmbitor si mai frumos. Atragi usor privirile asupra ta, iar personalitatea îti este pus mai bine în valoare. Ai un sarm aparte ce te ajută să atingi orice scop, iar norocul tine cu tine în iunie-iulie.


DRAGOSTE. Începi anul îndrăgostit sau cel putin mai dornic de relatii si iesiri în lume pentru a te face remarcat. Venus în casa căsniciei te ajută să repari problemele de cuplu si să apari în ochii partenerului într-o lumină seducătoare si fermecătoare, chiar dacă prezenta Lunii negre aici nu e un avantaj pentru o viată de cuplu reusită. Ispita pare să dea târcoale prin viata de cuplu...

Dacă nu ai pe cineva la suflet, finalul de an ti-ar putea aduce sanse noi de a cunoaste pe cineva, dar pentru aceasta trebuie să fii mai dispus să iesi, să socializezi, să te distrezi, să te pui în valoare. O persoană plăcută si simpatică îti poate atrage atentia în ultimele luni ale anului 2010, chiar dacă nu-ti inspiră decât tentatia unei aventuri. Dar merită încercat..


CARIERA. Luna aprilie te scoate din anonimat si îti oferă sansele unor succese de milioane. Cel mai bine merg domeniile în care ti se cere un dram de talent, fiind sansa ta de afirmare, dar dacă nu esti un artist în devenire, atunci depui multă pasiune si plăcere în ceea ce faci, muncind cu spor pentru rezultatele visate. Atmosfera se animă la serviciu la finalul lui 2010, prin aparitia de noi sefi, de noi sarcini, de regulamente mai stricte cărora trebuie să te supui.

Te gândesti serios la un curs nou, la o reprofilare, si dacă nu o faci acum, cu Marte în Capricorn, ai timp - începând cu anul viitor, când Uranus intră în Berbec, să găsesti calea ce mai potrivită pentru evolutia ta viitoare. Acum s-ar putea doar să se nască ideea care, mai târziu, va genera schimbările benefice în carieră, dar trebuie să ai curajul de a începe lucruri noi, să nu te multumesti cu lucrurile deja cunoscute. Saturn si Uranus în zone care au grijă de pregătirea ta teoretică, te vor ajuta, timp de câtiva ani de acum încolo, să acumulezi informatiile utile pentru afirmarea ta în carieră.


BANI. Incepe un an bun pentru acumulări financiare, dar nu e neapărat vorba de bani pe care îi faci singur

, pe cont propriu, prin calitătile tale, ci prin intermediul altora. E anul în care te tentează un credit bancar, dar nu e o idee prea bună, pentru că te înhami la o serie de sacrificii majore. Trebuie să înveti să mai tai de pe lista de cumpărături dorite...

Din păcate, Jupiter în Pesti nu este un aliat al cresterilor salariale si venituri suplimentare; dimpotrivă, e posibil ca unele surse cu care erai obisnuit, să se termine sau le abandonezi, dar vei învăta să fii mai atent cu banii, pentru că esti una din persoanele care nu scapă, încă de criză. Poate doar iunie-iulie să fie ceva mai animate în privinta noilor venituri, fiind un moment ideal

să cumperi lucruri noi, să trasezi strategii legate de banii tăi viitori si să cântăresti atent deciziile financiare care se cer luate.
SANATATE. Nu s-ar spune că o duci prea bine în acest plan, Pluto aflat de vreun an în zona

sănătătii formează numai aspecte dificile, care pot lăsa urme asupra stării tale generale.

Unele crize neasteptate pot apărea între mai-octombrie, ca finalul de an să aibă chiar o lectie severă de oferit, care poate avea o legătură directă cu starea ta de sănătate.

Niciun comentariu: