Zodiac 2010 - Pesti

SFATUL

ASTROLOGULUI IN 2010: socializează, fă-ti noi prieteni, priveste spre viitor, implică-te în proiecte grandioase, de perspectivă, upgradează-ti viata, modernizează-te, adaptează-te timpurilor actuale, extinde-ti orizonturile, învată ceva nou, descoperă lucrurile cele mai noi ale lumii, asociază-te unui grup de interese în care te regăsesti, dedică-te oamenilor, fii prietenos, descoperă un domeniu nou de studiu!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Jupiter intră în zodia ta pe 19 ianuarie, deci norocul începe să te sustină în tot ce faci. Mai mult de atât, cea de a doua planetă norocoasă - Venus – trece prin zodia ta între 12 februarie - 7 martie, deci aceasta pare să fie una din cele mai bune perioade ale anului. Totusi, Luna neagră intră în zodia ta pe 29 iunie si nu o va părăsi până la sfârsitul anului, iar între 8 iunie – 30 iulie, Marte te cam zgândăreste din zodia ta opusă, deci fii pregătită de o perioadă negativă.
INTRO. Dacă în 2009, Vărsătorul a fost eroul anului, acum reflectoarele se îndreaptă prioritar spre tine, datorită prezentei planetei Jupiter, considerată marele benefic si unul din guvernatorii zodiei tale. Pentru scurt timp, îi va da ghes si Berbecului, pe la mijlocul anului, dar se va întoarce apoi, să stea tot cu tine până în 2011! Mai mult Uranus este încă de partea ta – desi si el te mai trădează, temporar cu Berbecul – dar mai ai acolo si Luna Neagră, în partea a doua a anului. Dacă e să alegi perioada cea mai bună a Pestilor, aceasta pare să cuprindă primele cinci luni ale anului.


DRAGOSTE. Saturn a părăsit zona vietii de cuplu, deci poti răsufla usurat că ai scăpat de cele mai mari piedici care te-au afectat în ultimii 2 ani. Gata, terenul e liber, Saturn are grijă acum de alt sector al vietii tale, dar ceea ce a construit el lent în anii anteriori, acum începe să se vadă. Probabil te-ai căsătorit, ai construit o relatie de viitor, ti-ai asumat responsabilităti mature, de acum trebuie să lupti să le mentii pe aceeasi linie! Saturn te-a obligat să ridici un edificiu solid ce se numeste căsnicie – desigur, cu eforturile de rigoare.

Iunie-august aduc un aer proaspăt în cuplu, prin asumarea de noi sarcini în doi, dar multe din ele vor cădea totusi pe umerii tăi. Dacă tu te implici serios, căsnicia voastră va merge foarte bine, chiar dacă mai lipseste pe alocuri sentimentul. Despre sentimente poti vorbi mai mult la primăvară, când inima ti se va umple de emotie si romantism, de doruri si nostalgii, privind mai mult spre trecut decât spre ceea ce ti se întâmplă acum.


CARIERA. Mergi la serviciu cu plăcere, pentru că te ocupi de activităti care te încântă si îti pun în valoare multiplele talente. Dacă ai veleităti artistice, insistă să le scoti acum în evidentă ca să te lansezi în lumea artelor. Roadele muncii

tale se văd si esti mândru de ele.

Prima jumătate a anului, cât timp Marte trece prin zona locului tău de muncă, te poti astepta la tensiuni mari la serviciu, la competitii si orgolii puternice, din care cel mai tare vrea neapărat să iasă învingător, dar nici tu nu te lasi mai prejos. Dacă esti în căutarea unui job, până în iunie ai tot timpul să-l găsesti, dar trebuie să accepti să-ti măsori fortele alături de concurenti redutabili. Ultimele luni ale anului te ajută să te afirmi la justa valoare.


BANI. Te-ai gândit vreodată la zile negre? Dacă nu, ai de acum înainte trei ani la dispozitie să pui un ban deoparte. Acum esti ocrotit de riscuri majore, Saturn nu te lasă să dai banii în van, dar nici nu trebuie să visezi că tot timpul, de acum încolo, bugetul tău va fi la fel de sigur.

2010 e una din perioadele în care esti asigurat de o fortă nevăzută că nu pierzi nimic, dar veniturile sunt oarecum marcate de limite si constrângeri. Bani vin, dar ai atâtea responsabilităti de onorat cu ei, încât nu simti că ai avea mare lucru

. Între iulie-septembrie, parcă mai prinzi ceva cheag, dar nu uita de regula numărul unu a acestui an: echilibru!
SANATATE. Inima o cam ia razna în primele 6 luni ale anului, pentru că esti mereu pistonat de factori de stres care te fac să-ti pierzi cumpătul. Crizele cardiace, chiar dacă nu ajung la cote periculoase, te pun pe gânduri, încât treci pe la un medic să vezi ce ai. Te mai poti astepta si la probleme oculare sau neplăcutele crize de lumbago, dar până la vară te simti iar în formă.

Niciun comentariu: