Zodiac 2010 - Rac

SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: asociază-te, apropie-te de ceilalti, apleacă-te asupra partenerului, învată lectia vietii în doi, caută-ti jumătatea, acceptă diversitatea umană, întelege că viata e un schimb de replici unu la unu, nu doar un drum de unul singur, colaborează, iubeste, oferă!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Între 21 mai – 14 iunie, esti răsfătat de razele calde ale micului benefic Venus, perioadă care te va umple de energie pozitivă. Finalul de an, însă, nu va mai fi atât de idilic, pentru că Marte te va irita din zodia opusă între 8 decembrie 2010 – 16 ianuarie 2011.
INTRO. Începutul verii îti prieste de minune, cât timp Venus trece prin zodia ta, planetă care scoate la lumină tot ce ai mai cald si mai frumos în tine. Iubesti, dăruiesti, te dedici celor dragi si apreciezi foarte mult linistea si confortul casnic.

DRAGOSTE. Viata de familie este preocuparea numărul unu a acestui an si apreciezi valoarea relatiei în functie de ceea ce primesti de la ea. Îti doresti tot mai mult o casă, un cămin, să ai copii si să devii mamă, chiar dacă sunt sarcini care ti-ar limita major spatiul de manifestare a personalitătii. Esti pregătit să devii părinte, dacă simti că a venit vremea, si iei pe umerii tăi cu o reală plăcere obligatiile de familie. Intri în bucătărie cu zâmbetul pe buze, pentru că esti constient că fericirea familiei tale depinde mult de capacitatea ta de a-ti îndeplini obligatiile casnice.Chiar dacă prietenii, societatea, distractiile sunt date la o parte, contează mai mult să ai liniste si armonie acasă. Te retragi în casa ta, cu omul drag, si viata de cuplu între peretii casei voastre îti inspiră echilibru. Începutul de an este prielnic redresării unor mai vechi probleme de cuplu dar care ar putea reveni spre final de 2010, când neîntelegerile strică atmosfera, trecător.

CARIERA. Luna martie te scoate mai mult în valoare la serviciu, esti apreciat sincer pentru calitătile tale si nu te lasi până nu ajungi acolo unde ti-ai propus. Reusesti să combini perfect talentul si cunostintele, ambitia si senzualitatea pentru a te remarca. În noiembrie-decembrie, asteaptă-te la o serie de tensiuni la locul de muncă, ce au la bază nedreptatea si necinstea. Vei dori ceva anume, dar nu vei fi lăsat să te manifesti asa cum ai vrea. Dacă nu ai făcut-o în anii anteriori, acum esti pe ultima sută de metri să urmezi un curs sau să faci o facultate, decizii care vor trasa directiile tale viitoare în carieră.

Timidele treceri ale lui Uranus peste Mijlocul Cerului între martie-august sunt un prim semnal de alarmă cu privire la schimbările pe care va trebui să le faci de la anul. Dacă nu ai curajul să le faci chiar acum, cu Uranus pe cap, atunci vei avea tot timpul în următorii 7 ani să schimbi major directia în carieră, luând-o chiar de la capăt, dacă e nevoie.

BANI. Marte este în casa banilor aproape jumătate de an, de fapt deja îi simti influenta de la final de 2009. Până în iunie, banii vor veni în valori, dar tot asa se vor duce. Marte în Leu te face mai cheltuitor, mai atras de lux, si îti place grozav să dai banii pe obiecte scumpe, luate la primul impuls, doar ca să rupi gura târgului. Nu prea te gândesti de unde faci rost de altii, nici la economii, ci tot ce te preocupă acum e luxul si bunăstarea.

Atât timp cât ai bani, te simti excelent în pielea ta si ti se citeste pe chip fericirea. Esti si generos, deopotrivă, faci cadouri scumpe si celor dragi, ori ca semn de afectiune, ori doar ca să le arăti ce bine o duci. Dacă vrei neapărat să cheltuiesti, investeste în valori, nu pe lucruri care la anul nu vor mai fi la modă.

SANATATE. Aici pot apărea unele probleme neasteptate, poate chiar o perioadă de imobilizare la pat sau spitalizare, ca atare fii foarte atent la starea ta de sănătate.O boală poate pica din senin si îti poate strica multe planuri. De exemplu, finalul toamnei poate veni cu probleme nedorite, ce au la bază o stare de epuizare fizică dusă la extrem, o oarecare superficialitate vis-a-vis de organismul tău ce te-a împins spre excese.

Niciun comentariu: