Zodiac 2010- Scorpion

SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: discută, vorbeste, exprimă-te, caută o cale de a te face înteles, ia legătura cu lumea, transmite mesajul tău celorlalti, învată, informează-te, argumentează ceea ce gândesti, pune mâna pe carte, călătoreste, relationează, cunoaste!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Venus insistă parcă să te facă fericită, de aceea va prelungi sederea sa în zodia ta între 8 septembrie - 8 noiembrie si tot finalul de an între 1 decembrie 2010 - 7 ianuarie 2011. Mai mult, primul tranzit al lui Venus coincide cu cel al lui Marte prin zodia ta - 15 septembrie – 28 octombrie – deci toamna lui 2010 pare să fie una foarte interesantă pentru tine!
INTRO. Magnetismul tău face ravagii în ultimele 4 luni ale anului, pentru că prin zodia ta trec si Venus si Marte, care toarnă un strop de mister în modul tău de a te comporta. Îti place să atragi atentia, dar să si inciti în acelasi timp, ca atare ultima parte a anului este exact pe placul tău!


DRAGOSTE. Esti îndrăgostitul numărul unu a anului 2010, pentru că Jupiter influentează major casa sentimentelor pe harta ta astrală. Că Jupiter în Pesti aduce de multe ori si suferinte, asta e, fac parte din meniul firesc al oricărei povesti de dragoste. Vei trece, deci, si prin perioade de izolare si singurătate, si prin deceptii si lacrimi, dar toate acestea sunt pretul necesar de plătit pentru o viată sentimentală mai bună de acum încolo.

Profită de energia lui Jupiter pentru a-ti manifesta mai intens emotiile, chiar dacă nu esti atras spre destăinuiri prea zgomotoase. Preferi intimitatea sau visarea, dar viata de cuplu se va îndulci prin aprilie, când te poti folosi de sarmul primăvăratec pentru a te apropia din nou de partener si a rezolva eventualele probleme.


CARIERA. Aproape jumătate de an îl ai pe Marte în zona carierei, iar Marte este una din planete cu cea mai mare influentă asupra ta. El îti dă forta de a te remarca, de a urca, de a ridică stacheta la cote maxime, iar pretentiile lumii cresc odată cu orgoliile tale.

Astepti mult de la tine si nu suporti să faci lucrurile de mântuială. Vrei să fii primul, să fii cel mai bun, să fii lăudat, si nimic nu te motivează mai bine ca aprecierile sincere ale celor din jur.

Dacă vizezi o functie de răspundere sau de conducere, primele 6 luni ale anului sunt momentul ideal pentru a o cuceri, dar succesul acestui an depinde foarte mult de felul în care te privesti pe tine însăti. Stăpânirea de sine, încrederea în fortele proprii si un dram de infatuare sau de egocentrism nu strică deloc pentru a pune mâna pe succes. Dacă tu esti sigur de valoarea ta, o vor remarca si altii! Poate fi un an bun pentru succese artistice sau sportive, în cazul în care ai astfel de veleităti!


BANI. Dacă vrei să iesi la cumpărături, anul acesta, evită ultimele trei luni ale anului, pentru că Marte în casa banilor în Săgetător, te face cam superficial în decizii financiare. Cumperi lucruri care te atrag, te bucuri de tot ce-ti iei ca un copil, iar riscul să dai banii pe plăceri trecătoare este cam mare. Poate fi, însă, un moment bun să dai banii pe cărti sau cursuri de specializare, pe călătorii si distractii, dar evită să-ti satisfaci plăcerile de moment cu sume prea mari.

Există un moment critic major pe parcursul anului, când risti să pierzi o sumă de bani sau să îti fie luată prin mijloace incorecte. Ispita rea îsi bagă coada în afacerile tale si generează o stare negativă ce poate declansa o criză mai mare decât cea de anul trecut. Fii prudent, evită factorii de risc sau afacerile dubioase!


SANATATE. Cu Saturn în casa bolilor cronice, nu se poate vorbi de o perioadă prea luminoasă, deci pregăteste-te de trei ani destul de dificili, care pot scoate la iveală dureri, crize, boli pe care nici nu stiai că le ai. Pentru scurt timp, pe timpul verii, Jupiter intră în Berbec, în casa sănătătii, si poate aduce vindecări, idei noi pentru un regim de viată mai dinamic, ce te vor ajuta să fii în formă. Caută solutia care ti se potriveste pentru un regim de viată mai activ, deoarece numai de izolare si pasivitate nu ai tu nevoie acum. Cel mai bine te vei simti în martie, când Venus are un efect binefăcător asupra stării tale generale, dar te obligă să faci mai multă miscare si să nu stai locului deloc!

Niciun comentariu: