Zodiac 2010- Taur

SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: învată, extinde-ti orizonturile, nu te limita la lumea strâmtă în care ai trăit până acum, priveste în sus, priveste departe, visează cu curaj, propune-ti teluri noi, upgradează-te, deschide-te spre spiritualitate, află, descoperă, informează-te, călătoreste!

PERIOADE BUNE

SI RELE IN 2010: Venus se întoarce acasă, în zodia ta, între 1-25 aprilie, fiind una din cele mai optimiste si chiar fericite perioade. Cu Marte prin zodia ta opusă, între 15 septembrie – 28 octombrie, asteaptă-te totusi la furtuni si stări neplăcute.
INTRO. Luna aprilie e luna ta de gratie, când Venus, planeta ta guvernantă, revine la ea acasă: în zodia ta! ea te face să te simti bine, să te bucuri de viată, să zâmbesti, să cuceresti la prima vedere. Esti atras de tot ce-i frumos, de artă, de distractii, de aceea trebuie să profiti din plin de prezenta „micului benefic” în zodia ta.


DRAGOSTE. Cu Jupiter în Pesti pe tot parcursul anului, nu se poate vorbi de o viată sentimentală prea bogată. Dimpotrivă, adeseori te simti singur, neglijat, iar sansele de a cunoaste pe cineva, în ciuda iesirilor tale în lume, sunt foarte reduse.

Viata conjugală poate cunoaste o energizare în ultima parte a anului, când Marte si Venus în Scorpion vor anima atmosfera de cuplu, dar adeseori o va duce la extreme. Dacă iei din influentele acestui tranzit doar ce e mai bun pentru voi doi - ambitia de a depăsi orice impas, magnetismul dintre parteneri, compatibilitatea sexuală - totul ar merge de minune, deci evită certurile, dorinta de a vă impune si orgoliile.


CARIERA. Saturn în Balantă este un avantaj pentru eforturile tale de a lucra într-un mediu stabil, care inspiră durabilitate. Poti găsi acum un job în care vei lucra multi ani de acum încolo, dar succesele vin lent. Trebuie să ai multă răbdare până vei începe să culegi roadele eforturilor de acum, si nu uita nicio clipă cerintele acestei perioade: tolerantă dusă la extrem, diplomatie, lucru în echipă, acceptând diversitatea oamenilor de lângă tine.

Nu trebuie să te pui doar pe tine în valoare, ci să întelegi că esti parte dintr-un colectiv, în care si tu joci un rol important. Pune accent pe parteneriate, asocieri si unirea fortelor în mod egal pentru un scop comun. Începutul de an poate aduce succese profesionale si o ameliorare a imaginii publice, iar între iulie-septembrie atmosfera se animă la serviciu, prin initiative personale bine primite de ceilalti.


BANI. Nu vei duce lipsă de bani atât timp cât tii cont de ponturile bune care vin de la ceilalti si cât timp ai pe cineva alături cu care să împarti, în mod egal, greutătile si nevoile. E un an al schimburilor reciproc avantajoase, al contractelor de succes, al unor întelegeri de bun augur care atrag o situatie materială satisfăcătoare. Poti vinde sau cumpăra, poti dobândi un venit suplimentar, poti intra într-o afacere, pentru că se întrevede o a doua sursă de venit, măcar pentru o vreme.

Activitătile comerciale pot cunoaste o evolutie pozitivă, deci, dacă nu ai deja o afacere, gândeste-te să pornesti pe o astfel de cale, dar nu singur, ci sustinut de cineva. Comertul, serviciile de consultantă si comunicare sunt de succes, iar finalul de an poate atrage venituri frumusele!


SANATATE. Nu prea te preocupă sănătatea anul acesta, pentru că nu ai probleme majore. August-septembrie te obligă să urmezi un regim de viată mai echilibrat, să nu faci nici un fel de excese.

Marte si Venus în casa sănătătii au efect contradictoriu: unul strică, celălalt remediază, deci eventualele probleme care apar, au imediat si leac medical. Finalul de an te găseste într-o formă excelentă, ti se citeste sănătatea pe chip.

Niciun comentariu: