Zodiac 2010- Varsatorul

SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: sondează înlăuntrul tău, descoperă cine esti în profunzime, ce ascunde eul tău intim, întelege-te pe tine însuti, sacrifică ceva acum pentru o viată mai bună mai târziu, relationează cu divinitatea, redescoperă latura spirituală a vietii, controlează-ti emotiile si trăirile, depăseste-ti limitele si repară-ti defectele, dedică-te altora cu sufletul deschis si neconditionat, reformulează-te în interior

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Îl mai găzduiesti pe Jupiter în zodia ta doar până pe 19 ianuarie: o perioadă norocoasă de care trebuie să profiti din plin! Dar între 18 ianuarie - 11 februarie,, cât timp micul benefic Venus este cu tine, te poti bucura de o ameliorare a situatiei si de perspective mai blânde. Totusi, pentru că până pe 7 iunie, Marte trece prin Leu, zodia ta opusă, iar Luna neagră trece prin zodia ta până pe 28 iunie, ca atare prima parte a anului nu va fi tocmai usoară. INTRO. Resimti încă efectele trecerii lui Jupiter prin zodia ta, care te părăseste însă în primele zile ale lui ianuarie, dar te-ai încărcat suficient cu energia sa pentru alti 12 ani! Totusi, prezenta Lunii negre în Vărsător până pe 28 iunie, nu-ti aduce prea multe avantaje, ca atare pentru câteva luni. Tot ce a clădit Jupiter anul trecut, aproape că se destramă acum sub influenta acestui tranzit. Noroc că îl ai încă pe Neptun de partea ta care-ti dă în continuare bucuria si curajul de a visa! Ianuarie-februarie sunt luni bune pentru tine, deci profită din plin de ultimele urme ale trecerii lui Jupiter dar si de prezenta lui Venus în această zonă, ce te face mai vesel, mai simpatic si prietenos.
DRAGOSTE. Cu Marte în zona căsniciei aproape jumătate de an, vei avea o viată de cuplu extrem de animată, dar nu neapărat si fericită. Lupta pentru putere, orgoliile, conflictele între personalităti puternice, dorinta de a te impune cu orice pret te vor însoti până în iunie, dar poti profita de acest prelung tranzit martian, pentru a prelua conducerea, în cazul în care se cere ca unul din voi să devină seful. E vremea ta să spui ce vrei si astepti mult de la partener.

În iunie-iulie mai scazi din pretentii si din lupta de orgolii, punând sentimentele în prim plan. Dacă e să te îndrăgostesti, ai putea fi cuprinsă de o iubire adolescentină prin aprilie-mai, desi nu se poate vorbi de o relatie de durată. Dar pentru un flirt de primăvară, merge. Comunicati usor, te atrage prin compatibilitatea mentală care vă leagă, discutati cu orele la telefon, dar... cam atât!

CARIERA. Cariera e, deocamdată, un tel de viitor, nu neapărat preocuparea principală a anului 2010. Te apuci serios de învătat, de studiat, urmezi cursuri care, peste câtiva ani, vor asigura fundamentul solid pentru o carieră de succes. Aduni mari cantităti de informatie, esti multumit de ceea ce afli, si ai sansa de a cunoaste oameni inteligenti, maturi, care îti vor deveni profesori, mentori, exemple perfecte de urmat de acum încolo.

Marte trece prin zona carierei în septembrie-octombrie, marcând astfel cea mai bună perioadă pentru a te impune prin tenacitate si energie, chiar dacă si prin unele metode nu tocmai corecte. Când în joc este succesul tău, scopul scuză mijloacele...


BANI. Tu esti norocosul anului în materie de bani, Jupiter în casa banilor fiind un avantaj pentru câstiguri mai bune. Totusi, parcă nu te poti bucura pe deplin de acest succes, pentru că de multe ori trebuie să dai acesti bani în directii pe care le consideri mai degrabă de compromis. Banii vin, dar se si duc pe tot felul de plăti si datorii, încât regreti că nu-i mai ai.

Că există si câteva puncte critice în buget, pe parcursul anului, e adevărat, tocmai de aceea trebuie să fii ferm pe pozitie si să nu te lasi influentat de vânzători de iluzii. Unii ar putea atenta la banii tăi, deci nu da curs invitatiilor lor de a investi si a cheltui. Ar fi o eroare!


SANATATE. Trebuie să acorzi atentie problemelor de sănătate spre finalul anului 2010, pentru că pot apărea boli de piele sau crize reumatice pe care nici nu stiai că le ai.

Răcelile nu te vor lăsa în pace la iarnă, iar bolile specifice vârstelor mai înaintate s-ar putea resimti chiar si la cei foarte tineri. Trebuie să te feresti de frig si să te îngrijesti cu seriozitate, mergând mai des pe la medic. Cele mai bune luni pentru starea de sănătate sunt mai-iunie, când te simti bine în pielea ta si eventualele probleme mai vechi nu mai dau semne.

Niciun comentariu: