Mierea si scortisoara

  COMBINAŢIE CURATIVĂ 
INTRODUCERE   
¬  S-a descoperit că o combinaţie de  miere cu scortişoara poate vindeca majoritatea bolilor.   
¬  Mierea este produsă în majoritatea  ţărilor lumii. 
¬  Medicina alternativă Ayurvedica,  precum şi cea Yunani au utilizat mierea ca remediu vital  timp de mai multe secole. 
¬  Oamenii de ştiinta de astăzi  accepta şi ei mierea ca pe un remediu Ram Ban (foarte  eficient) în tratarea multor tipuri de afecţiuni.   
¬  Mierea poate fi utilizată în multe  tipuri de afecţiuni fără a avea efecte secundare.   
¬  Ştiinţa contemporană ne spune că  deşi mierea este dulce, dacă se administrează în doze  corespunzătoare, ca medicament, nu va dăuna pacienţilor cu  diabet. 
¬  O  revista faimoasa, Weekly World News, care apare în Canada,  a publicat în ediţia din 17 ianuarie 1995 o listă de  afecţiuni care pot fi vindecate cu ajutorul combinaţiei de  miere cu scorţişoară, în urma studiilor efectuate de  savanţii occidentali. 
ARTRITA   
¬  Amestecaţi o parte de miere în  doua părţi apă călduţă şi apoi adăugaţi o linguriţă de  scorţişoara pudră. Faceţi o pastă şi masaţi-o uşor în  partea de corp care vă doare. 
¬  Durerea cedează în interval de 15  minute, în cele mai multe cazuri.  
¬  Pacienţii cu artrită îşi pot  administra zilnic câte o cană de apă fierbinte cu două  linguri de miere şi o linguriţă de scorţişoară  pudră. 
¬  Daca remediul se administrează cu  regularitate, chiar şi artrita cronică poate fi vindecată.   
¬  Într-un studiu recent efectuat de  Universitatea din Copenhaga, s-a constatat că atunci când  doctorii le-au administrat pacienţilor o combinaţie de o  lingură de miere cu o jumătate de linguriţă de scorţişoară  pudră înainte de micul dejun, timp de o saptamana, din 200  de pacienti trataţi, 73 de pacienţi au scăpat complet de  dureri în interval de o luna. Majoritatea acestor pacienţi  nu puteau merge sau aveau o libertate de mişcare  restrânsa, dar dupa terapie, au început să meargă cu mai  puţine dureri.. 
CĂDEREA PĂRULUI   

¬  Cei care au probleme de caderea  părului sau calviţie pot aplica pe păr o pastă alcatuită  din ulei de măsline fierbinte, o lingură de miere, o  linguriţă de scorţişoară pudră înainte de baie, lasand-o  sa acţioneze aproximativ 15 minute, după care se spală  părul. 
¬  S-a demonstrat că remediul este  eficient şi daca se păstreaza timp de 5  minute. 
INFECŢII  URINARE 
¬  Luaţi două linguri de scorţişoară  pudră şi o linguriţă de miere într-un pahar de apa calduţă  şi beţi. Distruge toţi germenii din vezica  urinară. 
DURERI DE DINŢI   
¬  Faceţi o pastă dintr-o linguriţă  de scorţişoară pudră şi cinci linguriţe de miere şi  aplicaţi pe dintele care doare. Remediul se poate aplica  de 3 ori pe zi (zilnic) până când dintele nu mai doare.   
COLESTEROL   
¬  Două linguri de miere şi trei  linguriţe de scorţişoară pudră, amestecate  cu           450 ml. de ceai, dacă sunt administrate unui pacient care  are colesterolul mare, vor reduce nivelul colesterolului  din sânge cu 10% în interval de 2 ore. 
¬  Ca şi în cazul pacienţilor cu  artrită, dacă remediul se administrează de 3 ori pe zi,  reduce nivelul colesterolului. 
¬  Conform unei informatii publicate  într-o revista medicală, mierea în stare pură consumată  zilnic împreună cu mâncarea înlătură problemele de  colesterol. 
RĂCELI   
¬  Cei care suferă de răceli normale  sau severe ar trebui să ia o lingură de miere călduţă cu  1/4 linguriţă de scorţişoară pudră timp de 3 zile.   
¬  Acest remediu vindecă majoritatea  cazurilor de tuse cronică, raceala şi curăţă sinusurile.   
INFERTILITATE   
¬  Medicinele alternative Yunani si  Ayurvedica au utilizat mierea timp de mai multe secole  pentru a fortifica sperma bărbaţilor. 
¬  Dacă barbaţii impotenţi vor lua cu  regularitate două linguri de miere înainte de culcare,  problema lor se va rezolva. 
¬  În China , Japonia şi Orientul  Indepartat, femeile sterile dar şi cele care doresc  fortificarea uterului au luat scorţişoară pudră, timp de  secole. 
¬  Femeile sterile pot să ia un vârf  de cuţit de scorţişoară pudră cu o jumătate de linguriţă  de miere şi să îşi frece gingiile cu această combinaţie în  mod frecvent pe toată durata zilei, astfel încât  combinaţia să se amestece uşor cu saliva şi să pătrundă în  corp. 
¬  Un cuplu din Maryland (SUA) nu a  putut avea copii timp de 14  ani,           pierzându-şi speranta ca vor fi capabili să procreeze  vreodată. Când au aflat despre acest remediu, atât femeia  cât şi barbatul au început să consume miere şi scorţişoară  în modul arătat mai sus. Femeia a rămas însărcinată după  câteva luni şi a născut gemeni la termen.   
DERANJAMENTE  STOMACALE 
¬  Mierea cu scorţişoară pudră  vindecă durerile de stomac şi îndepărtează ulcerele  stomacale de la rădăcină. 
¬  BALONARE: În conformitate cu  studiile efectuate în India şi Japonia, s-a descoperit că  mierea, în combinaţie cu scorţişoara pudră, ajuta şi  îndepărtează balonarea şi durerile de  stomac. 
BOLI  CARDIOVASCULARE 
¬  Faceţi o pastă din miere şi  scorţişoară pudră. Ungeţi pe pâine sau umpleţi clătitele  cu această pastă în loc de dulceaţă sau gem şi mâncaţi cu  regularitate la micul dejun. 
¬  Reduce colesterolul din artere şi  salvează pacientul de riscul unui atac de cord.   
¬  Pentru cei care au suferit deja un  atac de cord, urmaţi acest remediu zilnic pentru a preveni  apariţia unui alt atac. 
¬  Consumul cu regularitate al  produsului de mai sus reduce dispneea şi întăreşte ritmul  cardiac.. 
¬  În America şi Canada , mai multe  spitale şi-au tratat pacienţii cu succes când au  descoperit că arterele şi venele îşi pierd flexibilitatea  şi tind să se astupe. Mierea şi scorţişoara îmbunătăţesc  circulaţia sanguina.  
SISTEMUL  IMUNITAR 
¬  Utilizarea zilnică a scorţişoarei  pudră întăreşte sistemul imunitar şi protejează organismul  împotriva bacteriilor şi atacurilor virale...   
¬  Oamenii de ştiinţă au descoperit  că mierea conţine diferite vitamine şi fier în cantităţi  mari. 
¬  Consumul regulat de miere  întăreşte corpusculii celulari ai leucocitelor care combat  bacteriile şi afecţiunile virale.  
INDIGESTIE   
¬  Scorţişoara pudră presarată peste  2 linguri de miere administrate înainte de masă, înlătură  aciditatea şi ajută la digestia celor mai grele mâncăruri.   
GRIPĂ   
¬  Un om de ştiinţă din Spania a  demonstrat că mierea conţine un ingredient natural care  omoară germenii de gripă, salvând pacientul de la  îmbolnăvire. 
LONGEVITATE   
¬  Ceaiul cu miere şi scorţişoară,  consumat cu regularitate, încetineşte efectele  îmbătrânirii. 
¬  Pentru ceai, puneţi la fiert 4  linguri de miere, 1 lingură de scorţişoară pudră şi 3 căni  de apă. 
¬  Beţi 1/4 de cană, de 3 până la 4  ori pe zi. Vă păstrează pielea sănătoasă şi fină şi  încetineşte efectele îmbătrânirii. 
¬  De asemenea, creşte speranţa de  viaţă, vă veţi simţi mult mai tânar(ă) !   
ACNEE   
¬  Formaţi o pastă din trei linguri  de miere şi o linguriţă de scorţişoară pudră. Aplicaţi  această pastă peste coşuri seara înainte de culcare şi  spalaţi-o cu apă călduţă în dimineaţa următoare. Dacă  tratamentul se aplică timp de două săptămâni, va înlătura  coşurile de la radacina. 
INFECŢII ALE  PIELII 
¬  Eczemele, herpesul şi toate  tipurile de infecţii ale pielii se vindecă prin aplicarea  unei combinaţii de miere şi scorţişoară pudră pe părţile  afectate. 
CURE DE  SLĂBIRE 
¬  În fiecare dimineaţă pe stomacul  gol, cu o jumătate de oră înainte de micul dejun şi seara  înainte de culcare, beţi miere şi scorţişoară pudră fierte  într-o cana de apa. 
¬  Daca se administrează în mod  regulat, acest remediu duce la reducerea greutăţii chiar  şi a celor mai obeze persoane. 
¬  De asemenea, administrarea cu  regularitate a acestui remediu previne depunerea de  grasimi în organism chiar dacă persoana respectivă consumă  o dietă hipercalorică.
CANCER   

¬  Studii recente efectuate în  Japonia şi Australia au arătat că s-au tratat cu succes  cazuri de cancer stomacal şi osos. 
¬  Pacienţii diagnosticati cu aceste  tipuri de cancer ar trebui să ia zilnic o lingură de miere  cu o linguriţă de scorţişoară pudră timp de o lună, de 3  ori pe zi şi să continue tratamentul prescris de oncolog.  Nu strică! 
OBOSEALĂ   
¬  Studii recente au arătat că  conţinutul de zahăr din miere este mai degrabă folositor  şi nicidecum dăunator vitalităţii organismului.   
¬  Persoanele de vârsta a treia care  consumă miere şi scorţişoară în părţi egale au mai multă  vitalitate şi flexibilitate. 
¬  Dr. Milton, care a efectuat studii  aprofundate în acest subiect, spune că o jumatate de  lingură de miere într-un pahar cu apa, presărat cu pudră  de scorţişoară consumată zilnic, dimineaţa dupa ce ne  spălăm pe dinţi, şi din nou  după amiaza în jurul  orei 3.00 atunci când vioiciunea organismului este în  scădere, duce la îmbunătăţirea vitalităţii organismului,  în interval de o săptămâna. 
HALENĂ   
¬  Locuitorii din America de  Sud: 
Primul lucru dimineaţa, fac  gargară cu o linguriţă de miere şi scorţişoară pudră  amestecate în apă fierbinte. Astfel, respiraţia lor îşi  păstrează prospeţimea pe durata întregii zile.   
PIERDEREA  AUZULUI 
¬  Mierea cu scorţişoară pudră luate  zilnic în cantităţi egale duc la refacerea auzului.  

¬  Persoanele de vârsta a treia care  consumă miere şi scorţişoară în părţi egale au mai multă  vitalitate şi flexibilitate. 
¬  Dr. Milton, care a efectuat studii  aprofundate în acest subiect, spune că o jumatate de  lingură de miere într-un pahar cu apa, presărat cu pudră  de scorţişoară consumată zilnic, dimineaţa dupa ce ne  spălăm pe dinţi, şi din nou  după amiaza în jurul  orei 3.00 atunci când vioiciunea organismului este în  scădere, duce la îmbunătăţirea vitalităţii organismului,  în interval de o săptămâna. 

HALENĂ   
¬  Locuitorii din America de  Sud: 
Primul lucru dimineaţa, fac  gargară cu o linguriţă de miere şi scorţişoară pudră  amestecate în apă fierbinte. Astfel, respiraţia lor îşi  păstrează prospeţimea pe durata întregii zile.   
PIERDEREA  AUZULUI  
¬  Mierea cu scorţişoară pudră luate  zilnic în cantităţi egale duc la refacerea auzului.   

Niciun comentariu: