Formarea trenului(plecare) si introducerea in Argus

Meniu Statie-Colectare vehicule-camp Cauta,clic pe cod statie
Se da clic in campul de deasupra vagoanelor si se cauta vag. din aratare.Se da clic pe nr.vagonului gasit si apoi Adauga.In acest moment vagonul se muta in partea stanga.Se da clic pe Selecteaza iar cu valiza le ducem la o linie din statia unde preg. Trenul.
Se da clic pe capatul liniei.Din Meniu Fereastra-Lista tren.care pleaca se cauta nr.trenului pe care il formam si se da clic pe tren,iar vag. de pe linie se duc cu mouse-ul(se tine apasat butonul stang al mouse-lui pe vagoane pana in momentul in care le dam drumul pe tren,prin eliberarea butonului mouse-lui) pe tren si le dam drumul.
Se da clic pe tren,iar din meniu-Plecare Tren se completeaza ora plecarii trenului,prima statie din parcurs iar la statia finala Buc.Triaj.
Daca nu avem in meniu Fereastra-Lista tren care pleaca-nr.trenului care pleaca din statie il formam astfel:
In meniu Tren-Sosire inscriere tren-se da nr. trenului care ne trebuie,clic pe sageata de la indicativ,se da ziua,luna,ora(mai mica),linia de la care pleaca trenul,st.Kitila,st.Bct.,iar jos se da data,ora estimativa de plecare.Se activeaza camp Transmite si se da clic pe el .

Niciun comentariu: