Anunt matrimonial

Numele meu este Kebedeh, sunt un tanar etiopian din Bahir, dornic sa gaseasca o femeie pe masura micilor mele pretentii, cu care sa incep o relatie de lunga durata pentru sex sporadic.Am 1.72 si 37 de kilograme dar de o luna urmez o dieta stricta ce ma va ajuta, sa scap de kilogramele in plus.Acum trei luni am terminat COLEGIUL DE VANATOARE CU ARCUL SI ALTE ARME CU COARDA, specializarea "Prastie".
In prezent ma pregatesc pentru un masterat de TRAIECTORIA GHINDELOR SI A BILELOR DE RULMENT - CALCUL EXPONENTIAL.Printre pasiuni enumar doua vecine si (accidental) un verisor, muzica formatiei Stomp si antricotul de antilopa fragezit de o leoaica gestanta.Practic alergatul in aer liber, mancatul in aer liber, dormitul in aer liber si sexul outdoors. Cu toate astea banuiesc ca sunt un om de casa.Vorbesc fluent limbile animalelor din desert.
Visul vietii mele este sa castig cursa de 10.000 de metri la Olimpiada, vis ce ar fi fost perfect realizabil daca n-ar mai exista inca trei milioane de etiopieni care sa-si doreasca acelasi lucru.Vreau o doamna cultivatoare de radacinoase, suficient de atragatoare pentru a putea fi utilizata drept momeala, de preferinta cu studii antropologice (ma rog, daca nu asupra ei, macar asupra unei rude de gradul 1). Nu conteaza varsta dar vor avea intaietate cele care si-o cunosc.Daca te recunosti in descrierea mea inseamna ca viata a fost nedreapta cu tine si eu sunt ultima ta sansa.Nu ezita, probabilitatea de a gasi altul ca mine este la fel de mica cu aceea de a poza topless pentru National Geographic.

P.S.:Doritoarelor, le rog, sa mi lase id de mess sau numar de telefon la rubrica Comentarii a articolului.

Niciun comentariu: