Lamaia omoara celulele canceroase

Lamaia este un produs miraculos ptr a omori celulele canceroase.Ea este de 10.000 de ori mai puternica decat chimioterapia.
-De ce nu suntem noi la curent cu asta?
Ptr ca exista laboratoare interesate in fabricarea unei versiuni sintetice, care le-ar aduce imense beneficii.Voi puteti, deasemeni, sa va ajutati un prieten care are nevoie, anuntandu-l ca sucul de lamaie ii este benefic ptr. a preveni boala.Gustul sau este agreabil si el nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.Daca aveti posibilitatea, plantati un lamai in spatiul sau in gradina voastra.
-Cate persoane mor in timp ce acest secret este pastrat cu invidie, ptr a nu putea fi atinse beneficiile multimilionare ale marilor corporatii?
Cum stiti, lamaiul nu ocupa mult loc si este cunoscut ptr varietatile sale de lamai si lime.Puteti sa consumati fructul in maniere diferite:puteti sa mancati pulpa, sa faceti suc, sa faceti bauturi, serbet etc.I se atribuie multe virtuti, dar cea mai interesanta este efectul produs asupra chisturilor si tumorilor. Aceasta planta este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirma ca este de mare utilitate in toate variantele de cancer. Se considera, deasemeni, ca este un agent antimicrobian cu larg spectru, care controleaza infectiile bacteriene si cu ciuperci, eficace contra parazitilor interni si a viermilor, regularizeaza tensiunea arteriala f. inalta si este antidepresiv, combate tensiunea si bolile nervoase.Sursa acestei informatii este fascinanta; ea provine de la unul din cei mai mari fabricanti de medicamente din lume, care afirma ca dupa mai mult de 20 de incercari efectuate in laborator dupa 1970, extrasele au relevat ca sucul de lamaie distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, intelegand aici cel de colon, de san, de prostata, de plaman, de pancreas.....
Componentele acestui arbore au demonstrat ca actioneaza de 10.000 de ori mai bine decat produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic utilizat normal in lume, ptr incetinirea cresterii celulelor canceroase. Si ce este inca f. uimitor este ca acest tip de terapie cu extract de lamaie distruge numai celulele maligne canceroase si nu afecteaza celulele sanatoase.Institutul de Stiinte in Sanatate, L.L.C.819 N N.Str Charles Baltimore, MD 1201

Niciun comentariu: