Epilarea si Tory Spelling

video

inteligenta americanilor ep VIII

video

Inteligenta americanilor ep VII

video

Cum poate fi recuperata o poseta?

video

Copiii si masina

video

Trecere la nivel peste CF prin locuri nepermise

video

Bataie live la o emisiune tv intre doi rromi "smecheri"

video

O parodie la adresa nudistilor din tribunele stadioanelor de fotbal

video

O lectie utila pentru barbatii open mind

video

Spectacol de iluzionism rusesc

video

Biroul Sefului si al subalternului

video

Sunteti o tanara mamica in asteptare de gemeni?

video

inteligenta americanilor ep VI

video

Inteligenta americanilor ep V

video

Testoasa fotbalista

video

La multi ani!

video

Instructiuni de utilizare a barbatului RAC

Unui Rac ii place sa fie tratat ca un etern copil, doritor de dragoste si protectie. Este un romantic incurabil, unul dintre cei mai sentimentali reprezentanti ai zodiacului

RACUL este un partener sensibil, ce-si doreste un trai bun si un camin echilibrat. Are nevoie de multa afectiune si recunoastere din partea partenerului. Isi poate intalni partenerul prin intermediul familiei, cu ocazia unei reuniuni sau a unei sarbatori. Se poate casatori datorita familiei. Cauta intimitatea si linistea in casnicie. Uneori exista o legatura foarte puternica intre partener si parintii sai, uneori partenerul tinand locul parintilor. Da dovada de lipsa de maturitate in timpul casatoriei. In unele cazuri, nu se casatoreste sau o va face tarziu, din cauza insistentelor familiei. Racul are o mare voluptate ce poate iesi la lumina inca din copilarie, o imaginatie si sensibilitate cu totul deosebite, afectivitate maxima, toate puse in slujba exprimarii sentimentelor, marind sfera erotica. Are nevoie de foarte multa iubire.

Poate fi un partener excelent de viata, dar poate deveni si acaparator si gelos, cerand mereu partenerului dovezi de atasament. In zilele sale bune, este o persoana vesela si amuzanta, atragandu-i pe ceilalti cu umorul sau. Ii place sa-i faca pe ceilalti sa se simta bine la el, este o gazda ospitaliera si le face musafirilor sai toate poftele. Relatia ideala cu un Rac se bazeaza pe puternicele valori familiale si pe sprijin reciproc. Pretinde loialitate, devotament, incredere si intelegere de la partener, care trebuie sa fie pasional, energic, sufletist si pozitivist din fire. Timid cum este, nici in dragoste nu are inclinatii agresive. Transmite vibratii pentru a-l atrage pe cel ales, de aceea doreste ca acesta sa fie receptiv la stimulii sai psihici. Un Rac trebuie cucerit prin vizite insistente la domiciliul sau, singurul loc unde se simte in siguranta. Detesta singuratatea, deci trebuie sa fie mereu in compania cuiva, de aceea prefera sa aiba casa deschisa mereu si mai putin sa mearga el in vizite. Ii place intimitatea, deci trebuie sa te apropii foarte mult de el pentru a-i castiga dragostea. Totusi, din cauza precautiei sale exagerate, e greu sa ajungi atat de aproape de un Rac. E totusi si foarte vulnerabil la dragoste, fiind foarte impresionabil.

Ca sa-i captezi atentia, e bine sa te vada putin neajutorat, jucand chiar teatru pentru a-i castiga compasiunea. Instinctul sau matern, ocrotitor, il va face sa se apropie de tine ca sa-ti aline necazul. Pe de alta parte, si unui Rac ii place sa fie tratat ca un perpetuu copil, doritor de dragoste si protectie. Este un romantic incurabil, unul dintre cei mai sentimentali reprezentanti ai zodiacului. Este atasat de confort, de lux, de tabieturi. Trebuie sa-i respecti obiceiurile si tabieturile, chiar daca par absurde. Cu un Rac trebuie sa discuti despre trecut, sa depeni amintiri, sa rasfoiesti albume cu poze, sa reinvii momente placute de altadata. Trebuie sa vorbesti despre familie, despre locurile de origine, chiar despre valori patriotice sau nationale. Traditiile, arta culinara, familia, copiii, pot fi subiecte intersante de discutie pentru un Rac. La fel de pasionante pot fi subiectele misterioase, secrete, confidentele cele mai tainice, acestea toate deschizandu-ti drumul spre inima unui rac. Discutiile despre copii, decoratiuni interioare, imbracaminte, jucarii, apa, istorie si romane il atrag.

Mergeti impreuna in mici excursii, in preajma unor suprafete de apa (mari, lacuri), circulati impreuna cu metroul, gasiti-va un loc intim cat mai ascuns (poate fi atas de locuri secrete si retrase, prin pivnite, subterane, pesteri). Totusi, un decor romantic, in compania unei bauturi fine, nu este de neglijat, romantismul dandu-l gata intotdeauna pe un Rac. Declaratiile patetice de dragoste insotite de biletele de amor, poezii dedicate, chiar si serenade demodate, toate pot fi solutii perfecte pentru cucerirea sa. Fiind atat de atras de trecut, locurile cu mare incarcatura istorica ii pot starni fantezia, la fel ca locurile ce-i amintesc de copilarie. Jucariile, jocurile inocente ii pot aprinde imaginatia, si desi ii place sa se poarte ca un copil, nevoia sa de dragoste il transforma intr-un amant perfect. Ii plac exercitiile de imaginatie, inclusiv pe teme erotice.

Isi doreste copii, dar face dragoste si de placere, desi pune mai mare accent pe sentiment decat pe sex. Ii plac jocurile erotice cu apa (dusuri, dragoste pe malul marii sau chiar in apa), bauturile fine, in timpul seductiei. Jocul valurilor il pot excita la maximum. Ii plac zonele secrete, intunecate chiar, departe de ochii lumii. Dragostea pe luna sub un cer cu luna plina poate fi tot ce viseaza. Intunericul il atrage si misterul deopotriva. O plimbare printr-un castel medieval, printr-o cetate istorica, o casa taraneasca, niste sarbatori in stil specific romanesc, pot fi circumstante perfecte pentru a i se cuceri inima definitiv. Urmariti impreuna filme de dragoste lacrimogene, care il impresioneaza la maximum.

Pisica beata

video

Prea mic....

video

Solutia cea mai buna de antivirus

video

RROMania Pitoreasca multi viteji la betie are!

video

Faze haioase culese de la nunti

video

Multiplii si submultiplii watt-ului

Multiplu

Nume

Simbol

Multiplu

Nume

Simbol

100

watt

W

101

decawatt

daW

10–1

deciwatt

dW

102

hectowatt

hW

10–2

centiwatt

cW

103

kilowatt

kW

10–3

milliwatt

mW

106

megawatt

MW

10–6

microwatt

µW

109

gigawatt

GW

10–9

nanowatt

nW

1012

terawatt

TW

10–12

picowatt

pW

1015

petawatt

PW

10–15

femtowatt

fW

1018

exawatt

EW

10–18

attowatt

aW

1021

zettawatt

ZW

10–21

zeptowatt

zW

1024

yottawatt

YW

10–24

yoctowatt

yW


Pentru" sefu' " de la SC Electrica SA care a fost prins cu "ocaua mica" in privinta submultiplilor kilowatt-ului.In tabel am prezentat succint multiplii si submultiplii kilowatt-ului(KW).Presupun ca salariul lui este invers proportional cu nivelul de cunostinte asimilat.Felicitari!