Definitie pitipoanca

Urmarind una din emisiunile "Conferinta de presa" apartinand Dianei Niculescu Munteanu, in care a avut-o ca invitata pe Bianca Dragusanu emblema pitipoancelor din Romania ;am observat ca aceasta nu cunostea termenul de pitipoanca .In acest sens i-am venit in ajutor cu traducerea:

PIŢIPOANCĂ Tanară bucată feminină, ce intruneşte cel puţin una din urmatoarele condiţii:
* imbrăcăminte provocatoare ce scoate in evidenţă calităţile fizice, eventual sumară, eventual ‘by designer’, cu sau fără logo. moto-ul e: nu contează cum arată, e de firmă.

* aspect ingrijit (coafat, manichiura, machiaj, mireasma imbietoare) spre fals şi plastic. ex: unghii false, extensii de păr, solar, gene false, lentile de contact, tocuri (chiar dacă e in trenul personal in drum spre mare).

* fizic intregit de zambete largi pentru diversi masculi cu potential, o bine-dezvoltata tehnica de flirt adaptata tuturor situatiilor, plăcerea supremă fiind să aibă caţi mai mulţi admiratori. in acest fel ea işi reconfirmă statutul de femeie fatală.

* flegmatism fata de restul muritorilor, are impresia că este femeia ideala, orice piţipoancă se declară unică, toti o invidiază in viziunea ei, pentru că ea este perfectă.

* suferă de mania persecuţiei, are mulţi duşmani şi tocmai de asta ii place să se afişeze in diverse ipostaze (considerate de ea sexy) ca să moară "duşmanii" de ciudă.

* are un gust incredibil de prost la haine, o putem vedea in combinaţii de trening + bijuterii masive de aur

* scopul ei în viaţă este să arate bine.

Niciun comentariu: