Recorduri sexuale masculine in functie de zodie

Berbec: ajunge la orgasm în timp record


Berbecul vrea să fie primul în toate, aşa că se excită cu rapiditate şi ajunge la orgasm în timp record. Nu multe zodii pot ţine pasul cu el.
Taur: are energie pentru întreaga noapte


Taurul are un apetit sexual greu de săturat, aşa că îşi găseşte resursele să reziste şi o noapte întreagă în pat. Este foarte senzual şi tratează totul pe-ndelete.
Gemeni: te scapă de inhibiţii


Gemenii sunt firi jucăuşe, care te pot îmbrobodi să accepţi orice scenariu erotic ţi-ar propune ei. Ştiu ce şi cum să îţi spună pentru a intra cu ei în joc.
Rac: oferă totul în pat


Racul îţi ascultă cu atenţie fanteziile şi ţi le îndeplineşte pe loc. În plus, acţionează instinctiv în direcţia dorită de tine în pat, pentru că este foarte empatic.
Leu: arată cel mai sexy


Este îndeajuns să priveşti un Leu într-un context erotic şi te vei înfierbânta, cu siguranţă. Leul ştie cum să îşi pună atuurile fizice în valoare şi să ofere un show vizual.
Fecioară: atrage pe oricine în patul ei


Fecioara are un magnetism sexual pe care îl vei remarca de la depărtare. Orice Fecioară are o mulţime de pretendenţi, pentru că emană sex. Totuşi, se va decide cu greu
Balanţă: organizează cel mai romantic preludiu


Atmosfera este importantă pentru orice Balanţă. Acest nativ ştie cum să creeze decorul potrivit pentru sex şi să investească într-un preludiu irezistibil.
Scorpion: îţi creşte subit libidoul

Ce menire are Scorpionul? Să-ţi trezească din cel mai adânc somn simţurile. Scorpionul ştie cum să îţi incite instinctele, astfel încât să fii gata de sex, deşi nu aveai absolut niciun chef.
Săgetător: este cel mai aventuros

Cele mai tari aventuri le trăieşti alături de un Săgetător! De ce? Pentru că are un curaj teribil de a încerca orice lucru nou, de care n-a mai auzit şi care i-a făcut cu ochiul.
Capricorn: este cel mai bun profesor de sex


Cu un Capricorn lângă tine vei învăţa arta de a face sex! El cunoaşte cele mai eficiente trucuri, dar şi obiceiuri în funcţie de culturi. În mod clar, Capricornul este o lecţie de viaţă pentru tine.
Vărsător: este cel mai original în pat


Vărsătorul este cel care revoluţionează sexul într-o societate, pentru că practică totul cu nonconformism şi ştie, mai apoi, cum să îşi vândă cele mai năstruşnice idei.
Peşti: are puterea de a hipnotiza


Cu Peştii trăieşti sexul în cea mai complexă formă: minte, trup şi spirit! Acest nativ îţi crează iluzia unei transe în care cazi şi te contopeşti apoi cu el.
sursa:www.unica.ro

Niciun comentariu: