Radiofrecventa si nocivitatea ei asupra organismului uman Vodafone (GSM + 3G) --- 900Mhz + 2100Mhz

          Orange (GSM + 3G) --- 900Mhz + 2100Mhz

          Cosmote (GSM) --- 1800Mhz

          Zapp (CMDA + 3G) --- 450Mhz / 800Mhz + 2100Mhz

          Retelele Wifi folosesc banda de la 2401Mhz la 2480Mhz --- standard 802.11 -  Romania.

          Magnetonul din cuptorul cu microunde functioneaza la frecventa 2450Mhz.

          Concluzia... ?

REGULI MINIME DE UTILIZARE A MOBILULUI

- NU VA FI FOLOSIT DREPT CEAS DESTEPTATOR;

- VA FI TINUT LA CEL PUTIN 2 M DE CAP IN TIMPUL ZILEI SI AL NOPTII ( IN LIMITA POSIBILULUI).

LUCRURILE AFISATE MAI JOS SUNT CUNOSCUTE DE MULT DE NEUROLOGI.

În ultima saptamana din octombrie 2009 a fost sustinuta o teza de doctorat in Romania, la Clinica de Medicina  Muncii din Cluj, iar concluziile au fost inspaimantatoare !

Studiul s-a facut utilizand tehnica de varf la nivel mondial, cea a determinarii chemoluminiscentei si a lipoperoxizilor.

S-au studiat astfel efectele campurilor electromagnetice (CEM) asupra corpului uman, in special cele produse de telefonia mobila, cuptoare cu microunde, antene de telefonie mobila, retele de inalta tensiune.

TOATE PRODUC cancer, imbatranire precoce, sterilitate la ambele sexe, nevroze, tulburari de somn, decalcifieri  osoase, cresterea coagularii, cataracta, tulburari endocrine etc.

ATENTIE !!! Convorbirile pe telefonul mobil - cu cat mai lungi, cu atat mai nocive, mai ales la start, cand testez apelul, "bipul" cu telefonul la  ureche.

S-a aratat cum vibratiile respective, cu telefonul la ureche, produc, la trecerea prin medii cu densitati diferite, concentrari si reflexii in anumite zone, mai ales craniene. Calota craniana functioneaza ca o antena parabolica cu concavitatea  in jos, concentrand undele spre baza creierului, afectand hipofiza si tiroida si cristalinul (risc de cataracta).

Autorii studiului propun interzicerea pe orice cale a utilizarii telefoniei mobile sub varsta de 14 ani !

De asemenea, dispozitivele tip hands-free reduc semnificativ impactul CEM asupra creierului, intrucat telefonul mobil e tinut mult mai departe de calota craniana.

Cea mai periculoasa retea este Cosmote, care  genereaza  impulsurile cele mai puternice, 75% din ele genereaza  Zapp-ul, 33% genereaza Vodafone si Orange, iar cel mai jos e  Digimobil-ul. 

Niciun comentariu: