D R O B D E V I N E T E

-         4 VINETE MIJLOCII (POTRIVITE)
-         4 CEPE
-         4  OUA
-         3 LINGURI CU VARF DE GRIS
-         2 LEGATURI MARAR
-         2 LEGATURI  PATRUNJEL
-         SARE, PIPER, DUPA GUST

SE CURATA VINETELE COMPLET DE COAJA SI SE TAIE IN CUBULETE. SE OPARASC IN APA CU SARE SI SE LASA SA CLOCOTEASCA 5 MINUTE. SE LASA IN APA FIARTA 1O MINUTE, DUPA CARE SE SCURG BINE IN STRECURATOARE.
CELE 4 CEPE SE TAIE PESTISORI SI SE CALESC. CAND S-A CALIT CEAPA SE ADAUGA SI VINETELE SI SE AMESTECA PUTIN PE FOC. SE DA CRATITA DE-O PARTE, SE RACESTE, SE PUN CELE 4 GALBENUSURI, GRISUL CRUD, VERDEATA TOCATA, SAREA, PIPERUL DUPA GUST.
SEPARAT SE BAT ALBUSURILE SPUMA, SE AMESTECA TOTUL BINE SI SE TOARNA COMPOZITIA INTR-O CRATITA UNSA BINE SI TAPETATA CU PESMET.SE COACE LA FOC POTRIVIT PANA SE INTARESC.

Niciun comentariu: