Compatibilitati Varsator - Sagetator

Varsator si Sagetator - sau despre cum sa cucerim lumea!
A vorbi despre aceasta relatie este ca si cum am citi într-o enciclopedie a tuturor timpurilor: nimic nu ramane ascuns, nestiut sau ne-explorat. Vizionarismul adesea profetic al Sagetatorului va gasi întotdeauna sprijinul si entuziasmul necesar în visele Varsatorului de a îmbunatati conditia umana, iar dorinta Varsatorului de a se plimba nestingherit prin Imparatia Zeilor va avea întotdeauna un adept înfocat în pasiunea de explorator a jupiterianului Sagetator.
Daca ei se si iubesc cu adevarat, atunci, într-adevar, nimeni si nimic nu va putea fisura sau atinge acest cuplu sincer, deschis, adesea pasional, dinamic si caracterizat de o aspiratie reala pentru darâmarea tuturor limitelor.
Sa nu va imaginati ca-i poate speria ceva sau ca vor ceda în vreun fel sau altul la intemperii. Nicidecum!
Sagetatorul cunoaste foarte bine scopul, tinta cea mai înalta a vietii, constelatia pentru care inima lui bate fara încetare. Pentru Varsator nu exista nici o bariera care sa-l opreasca si nici un obstacol de care sa se împiedice.
Ei vor arde împreuna pâna la capat sau se vor desparti de buna voie, ramânând pentru totdeauna prieteni. Scopurile commune, idealurile creatoare si libertatea de a experimenta orice confera relatiei lor durabilitate, stabilitate si chiar o anumita liniste interioara.Iata de ce, în cazul lor, dragostea curata face ca imposibilul sa devina cu usurinta posibil.

Sagetator si Varsator: o combinatie de zile mari!
Sagetatorul este preocupat de libertatea sa personala si de aventura permanenta a vietii; Varsatorul este preocupat de mai-binele omenirii si de libertatea fiintei umane în general. Daca cei doi se întâlnesc pe aceste pozitii, planeta si specia umana vor avea viitorul asigurat, caci dragostea îi va inflacara pe amândoi în asa mod, încât putine minti vor trai ca ei clipe de clar-viziune si profetism intelectual.
Atractia erotica îi va stimula mental înainte de toate, iar marile cauze umane sau viitorul omenirii la scara planetara vor constitui combustibilul major al relatiei lor. De aceea, a vorbi despre relatia dintre Sagetator si Varsator este ca si cum ai vrea sa lecturezi o enciclopedie a istoriei evolutiei lumii - ca sa fie completa, trebuie sa amintesti si despre extraterestri.
Provocatori si interesanti, sinceri si deschisi în comunicare, Sagetatorul si Varsatorul formeaza un cuplu dinamic, sociabil, inventiv, de colaborare si complementaritate reciproca.
Fiecare poate sa sprijine evolutia celuilalt. Interesele comune si viziunile similare asupra iubirii le permit sa devina un cuplu durabil, mai ales daca exista un scop creator. Acesta va fi "busola care le arata Nordul", conferindu-le o relatie bazata pe o linistitoare libertate.

Niciun comentariu: