Mentenanta Mouse-ului

Catre toti prietenii animalelor:
Ca si primul (pe deplin angajat) aparator al animalelor va voi expune aici un caz de chinuire a animalelor care este practicat (cu bunastiinta sau nu) de catre fiecare om care foloseste un computer.
Detinerea ilegala si chinuirea mause-ului!Da, da, ati citit corect, mausul este o creatie a lui Dumnezeu, un animal care traieste, gândeste si despre care se poate spune chiar ca poseda inteligenta!
Urmeaza o înfioratoare enumerare de cazuri de chinuire a mouse-ului:
Mousepad-ul masoara în medie 25X20 cm, fiecare gaina ouatoare (care se afla într-o crescatorie) are mai mult spatiu la dispozitie!
Un mouse este legat de un cablu de 1.5 m lungime si asta pentru o viata! Tinutul câinilor în lant este o joaca copii pe lânga aceasta! Orice câine are un lant mai lung.
Orice mouse care nu mai este folosit aterizeaza în cosul de gunoi în loc sa i se daruiasca libertatea!
Nici un mouse nu vede vreodata lumina soarelui!
Nici un mouse nu primeste apa, hrana sau orice alt aliment sanatos!
Din toate aceste rezulta dereglari grave de sanatate si comportament.
Fiind crescuti în singuratate mousii nu se pot înmulti pe cale naturala ci sunt produsi în fabrici!
Sunt întotdeauna apucatii brutal de partea dorsala, însurubati sau lipitii si câteodata deformati pâna nu li se mai poate intui forma initiala, naturala!
În cercurile de iubitori si protegiuitori ai animalelor aceste forme de sadism se numesc "trackball".Miscarea "Dati mousilor o sansa" pretinde parlamentarilor emiterea urmatoarelor puncte de lege:
Fiecare mouse trebuie sa posede um mousepad de cel putin 1X1 m.Lungimea minima a cablului trebuie sa fie de 5 m.Pedeapsa aspra a proprietarilor de mausi care nu redau libertatea mausilor învechiti.Tinerea mouse-ului trebuie sa aibe loc în conditii naturale.
Controlul medical strict al starii de sanatate a mouse-urilor.
Vinderea mouse-urilor numai în perechi, pentru a permite înmultirea lor pe cale naturala.Interzicerea imediata a "trackball"-urilor
Acordarea de subventii din partea statului pentru încurajarea folosirii unor alternative la maus.

Niciun comentariu: