Politica invoirilor medicale la firmele private din Romania

Către: Toţi angajaţii
Subiect: Politica învoirilor medicale


Boala:
Nici o scuză. Nu vom mai accepta adeverinţele sau scutirile medicale ca dovezi. Considerăm că dacă sunteţi în stare să mergeţi la medic, sunteţi în stare să veniţi şi la serviciu.


Operaţie:
Nu mai tolerăm această practică. Dorim să descurajăm orice gânduri cum că aţi avea nevoie de o operaţie. Considerăm ca atâta timp cât sunteţi angajaţii noştri, aveţi nevoie de tot ceea ce aveţi şi să nu vă treacă prin cap că aţi putea elimina ceva. V-am angajat aşa cum sunteţi şi orice vă veţi înlătura va scădea aprecierea noastră.


Decesul:
Nu reprezintă o scuză pentru a lipsi de la serviciu. Nu mai este nimic de făcut pentru ei şi suntem convinşi că altcineva se poate ocupa de detalii. În orice caz, dacă înmormântarea poate fi amânată până târziu după-amiaza, vom fi fericiţi să vă permitem să lucraţi în ora de masă şi, fără să abuzaţi altă dată, să vă lăsăm să plecaţi cu o oră mai devreme, atâta timp cât v-aţi asigurat că totul merge bine în lipsa dvs.


Decesul propriu:
Acesta poate fi acceptat ca scuză. În orice caz, este  necesar un preaviz de cel puţin două săptămâni deoarece este de datoria dvs. să vă antrenaţi înlocuitorul.


De asemenea:
În totalitate, se petrece mult prea mult timp la toaletă. În viitor vom introduce metoda mersului în ordine alfabetică. De exemplu, cei ale căror nume încep cu “A” vor merge de la 8:00 la 8:15, şi aşa mai departe. Dacă nu puteţi ajunge în timpul alocat numelui dvs., va fi necesar să aşteptaţi până a doua zi când vă va veni din nou rândul.


Vă mulţumim pentru colaborare,
CONDUCEREA

Niciun comentariu: