Director nou la SNTFC CALATORI SA

          
     Stefan Roseanu a fost numit director general al operatorului national de transport feroviar de calatori, CFR Calatori, incepand cu data de 13 iunie 2012. Pana in prezent Stefan Roseanu a fost co-fondator al Club Feroviar, organizatie ce sprijina si promoveaza transportul public pe sina atat la nivel national, cat si international.
De asemenea face parte din Grupul de Lucru „Rail Strategy Platform”, convocat de Vicepresedintele Comisiei Europene, Siim Kallas, grup ce a fost infiintat pentru a dezbate problemele sectorului feroviar european si a-l consilia pe Vicepresedinte in vederea reformei sectorului feroviar pentru urmatorii ani.
In perioada 2007-2012, Roseanu a fost secretar general al Asociatiei Industriei Feroviare din Romania (AIF), organizatie ce isi propune sa contribuie semnificativ la cresterea notorietatii transportului pe sina si dezvoltarea industriei feroviare autohtone.
In cadrul AIF, alaturi de alte patru organizatii de profil din Romania, Stefan Roseanu se numara printre initiatorii Platformei „Romania Feroviara 2020”, lansata in 2011 si ai Aliantei Pro Cale Ferata.
In 2009 Roseanu a fost membru al Guvernului Privat. Infiintat in septembrie 2008, grupul de lucru din care fac parte peste 150 de top-manageri, consultanti si reprezentanti ai societatii civile, este un amplu exercitiu de consultare a mediului de afaceri romanesc, cu privire la prioritatile economice ale tarii.

Niciun comentariu: