Ce este un hoax?

Acest mesaj este un asa numit "hoax" (un e-mail care avertizeaza asupra unui virus inexistent si care are ca efect generarea de posta in lant) si se refera la un program legitim al sistemului de operare, Java Debugger Manager.
Inainte de a intra in panica in legatura cu un fisier suspect puteti face niste verificari banale (pe Properties data creare, modificare, Description, Version, Summary).

De obicei, cand primiti averizari de "virusi" - verificati informatia - . De aceasta data este "aproape" reala. Mai jos aflati informatii complete despre fenomenul jdbgmgr.exe. Asa ca nu va grabiti sa stergeti fisiere (mai ales ca acesta este un fisier din sistemul de operare) pana nu va documentati despre ce este vorba. Eu personal multumesc celor care semnaleaza aceste lucruri dar "va rog" fiti ceva mai "profunzi" si interesativa mai in amanunt cand lansati un asemenea anunt. Sunt curios daca cineva din lista de destinatari a sters "repede" jdbgmgr.exe si dupa aceea nu i-au mai functionat diverse aplicatii JAVA pe cine a "vorbit de dulce". Asta nu inseamna sa nu luam in seama "avertizari" de acest gen!!!

Niciun comentariu: