Reteta de slabit cu usturoi

Aceastã retetã este de 5000 de ani si este recomandatã în vindecarea unor tumori, prevenirea infarctului miocardic, prevenirea unor boli de stomac[ulcer]. În acelasi timp organismul este purificat de calorii si depuneri adipoase, îmbunãtãteste metabolismul, vasele sanguine devin elastice,previne ateroscleroza, cardiopatia ischemicã, paralizia, aparitia diferitelor tumori, amelioreazã vederea.
Mod de preparare : se spalã si se curãtã foarte bine 350gr de usturoi, apoi se piseazã mãrunt într-o piulitã de lemn. Dupã ce este bine pisat se iau cu o lingurita 200gr din aceastã compozitie [partea mai suculentã] si se introduce într-un vas ce contine 200ml alcool rafinat
de 96 grade. Vasul se închide ermetic si se tine la rece, timp de 10 zile.Se strecoarã maceratul prin tifon, se pune într-o sticlã bine închisã si se mai tine încã 3 zile.

Mod de administrare : într-un pahar în care s-au pus
50ml lapte rece [în prealabil fiert] se adaugã un numãr anume de picãturi de suc de usturoi si se bea cu 15 minute înaintea fiecãrei mese. Tratamentul se face timp de 11 zile, astfel :
Ziua 1 = dimineata 2 picãturi, prânz 2 picãturi, seara 2 picãturi
Ziua 2 = dimineata 4 picãturi, prânz 5 picãturi, seara 6 picãturi
Ziua 3 = dimineata 7 picãturi, prânz 8 picãturi, searã 9 picãturi
Ziua 4 = dimineata 10 pic, prânz 11 pic, searã 12 pic
Ziua 5 = dimineata 13 pic, prânz 14 pic, seara 15 pic
Ziua 6 = dimineata 15 pic, prânz 14 pic, seara 13 pic
Ziua 7 = dimineata 12 pic, prânz 11 pic, searã 10 pic
Ziua 8 = dimineata 9 pic, prânz 8 pic, seara 7 pic
Ziua 9 = dimineata 6 pic, prânz 5 pic, seara 4 pic
Ziua 10 = dimineata 3 pic, prânz 2 pic, searã 1 pic
Ziua 11 = dimineata 25 pic, prânz 25 pic, searã 25 pic
Foarte important : tratamentul nu se poate repeta decât la 6 ani

Niciun comentariu: