Stergerea contului de LinkedIn

Cum sa-ti stergi contul LinkedIn
1. Logheaza-te pe contul tau de LinkedIn si da click pe link-ul "Settings" din coltul din dreapta.
2. Se va deschide pagina Settings. Da click pe link-ul "Close Your Account" de sub sectiunea "Personal Information". Sau poti dai click direct pe link-ul de mai jos pentru a-ti dezactiva contul de LinkedIn: Sterge sau dezactiveaza contul de LinkedIn (https://www.linkedin.com/secure/settings?closemyaccountstart)
3. Selecteaza orice optiune dorita din sectiunea "Close Account Reason" si apoi da click pe butonul "Continue".

Niciun comentariu: