Cum "potolesti" o femeie care vrea sa ti controleze tot timpul telefonul?

Se întâmplă de multe ori să intri într-o relație cu o femeie super geloasă și super restrictivă și să observi că vrea să-ți verifice mereu telefonul. Nu este prea plăcut să fii mereu suspectat de infidelitate sau să fii mereu controlat așa că în cele ce urmează o să vedem cum poți face pentru a reduce la minim aceste cazuri ce pe tine, bărbat fidel, te pun într-o situație proastă.
În principiu, femeile foarte dominante sunt foarte iubărețe, ele se implică foarte mult în relații dar asemenea bărbaților ce ajung să dezvolte o gelozie excesivă, exagerează și de multe ori aceste exagerări duc la destabilizarea relației în sine. Trebuie în primul rând să înțelegi de ce ea se comportă în acest mod. Așadar, femeia care vrea să-ți controleze mereu telefonul nu este convinsă de faptul că tu ești corect cu ea, că  tu ești fidel. Are impresia că tu mereu conversezi lucruri nelalocul lor cu alte femei prin intermediul SMS-urilor sau a rețelei de socializare Facebook.
Faptul că tu ai ascuns de câteva ori anumite lucruri amplifică spiritul ei de observație. Ele doresc o transparență dusă la extrem.Ea mereu face excese de gelozie și vrea să îți verifice mereu telefonul.Toate aceste aspecte, vor duce la ruperea relatiei in timp, deoarece se creaza o uzura a relatiei, datorate exceselor ei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Injuraturi in limba engleza(tutorial II)

Densitatea celor mai uzuale materiale