Ofertele verii la Cartela Vodafone

E simplu să ai tot ce vrei! Activează o ofertă cu 50.000 MB incluși lunar și bucură-te din plin de vară! Nu mai trebuie să alergi după bonusuri.

Internet pe mobil
Minute / SMS-uri naționale din care minute internaționale pe mobil
NOU Mesaje şi apeluri video prin Facebook, Whatsapp şi alte aplicaţii
Minute către Vodafone Italia
Minute și SMS-uri în rețea

Oferta 5

28 zile
20.000 MB
1.000   100


nelimitat
2 luni gratuit
5€

Oferta 6

28 zile
50.000 MB
2.000   400
nelimitat
nelimitat
nelimitat
2 luni gratuit
6€

Oferta 7

35 zile
50.000 MB
2.000   400
nelimitat
nelimitat
nelimitat
2 luni gratuit
7€

Oferta 8

42 zile
50.000 MB
2.000   500
nelimitat
nelimitat
nelimitat
2 luni gratuit
8€

Oferta 10

28 zile
80.000 MB
2.000   900
nelimitat
nelimitat
nelimitat
2 luni gratuit
10€

Oferta 12

28 zile
100.000 MB
2.000   900
nelimitat
nelimitat
nelimitat
2 luni gratuit
12€
Vrei și mai mult net?
Poţi avea în plus, până la 50.000 MB/lună! Adu-i pe ai tăi în Smart Family și primiți fiecare până la 50.000 MB/lună! Descarcă aplicația Net Primești din Google Play sau App Store și începe să trimiți invitații către cei dragi! Află cum aici.
Viteze Internet pe mobil
Pentru ofertele la Cartelă viteza maximă estimată și promovată pentru internetul mobil este de 225 Mbps download și 50 Mbps upload, aferentă tehnologiei 4G și în aria de acoperire de aici. Vitezele depind de parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile telefonului folosit și nu pot fi garantate.
Pentru procedura de măsurare a vitezei de internet, utilizând mecanismul de monitorizare certificat de ANCOM, și pentru remedii în cazul constatării unor diferențe importante între performanța reală a vitezei și performanța indicată în contract poți găsi detalii aici.
Pentru a naviga pe net în reţeaua 4G ai nevoie de un smartphone compatibil 4G, de un SIM compatibil 4G şi de o ofertă promoţională de minimum 5 euro credit. Dacă nu ai un SIM compatibil 4G, mergi în cel mai apropiat magazin Vodafone pentru a obţine unul gratuit.
Roaming
Ofertele 5, 6, 7, 8, 10 şi 12 includ beneficii disponibile doar național. Ofertele 4 și 15 includ beneficii naționale disponibile și în roaming, în SEE sau în afara SEE (Oferta 15) în limita Politicii de Utilizare Rezonabilă, detaliată aici.
Apeluri internaționale
Minutele internaționale pe mobil sunt disponibile către Italia, Spania, Germania, Marea Britanie, Franţa, Austria, Portugalia, Ungaria, SUA şi Canada cu excepția destinațiilor premium și speciale, disponibile aici
Minutele naţionale sunt disponibile către toate reţelele din SUA şi Canada şi către reţelele fixe din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia şi Ungaria.
Deoarece tarifele de interconectare cu anumiți operatori internaţionali sunt mai mari decât cele standard, minutele tale internaţionale nu se vor consuma când suni către prefixele din această listă. Ele vor fi mereu taxate la tarife standard, pe care le poţi consulta aici. Lista poate fi oricând actualizată în cazul apariţiei unor noi operatori internaţionali sau în cazul schimbării politicii de interconectare.
Activare și reînnoire
Ofertele pot fi activate sau reînnoite din 19 iunie 2018 până la 31 august 2018, cu posibilitate de prelungire. Toate tarifele sunt exprimate în euro credit. TVA-ul se aplică la achiziționarea sau la reîncărcarea Cartelei Vodafone.

Bine de știut despre oferte

Ascunde Bine de știut despre oferte conținutul Ascunde Bine de știut despre oferte conținutul Ascunde Bine de știut despre extraopțiuni conținutul
Ordine de consum pentru MB:
 1. MB din oferta activă pe contul tău, partea disponibilă național;
 2. Alte bonusuri de MB;
 3. "Ce Vrei Tu" din Oferta activă pe contul tău. Dacă ai 2 oferte active în acelaşi timp, se vor consuma mai întâi beneficiile ofertei care expiră cel mai repede.
Perioada de valabilitate a ofertelor promoționale este calculată în zile calendaristice, începând cu ziua activării/reînnoirii lor.
Dezactivarea ofertei are loc la orele 00:00, la împlinirea numărului maxim de zile aferent fiecărei oferte.
Dacă ai 2 oferte active în acelaşi timp, se vor consuma mai întâi beneficiile ofertei care expiră cel mai repede.
Tarifare
În cazul în care nu ai o ofertă activă sau ţi-ai terminat beneficiile din oferte, vei fi taxat la următoarele tarife standard:
 • 0,18 euro credit/minut pentru apeluri în reţele naţionale fixe şi mobile;
 • 0,05 euro credit/SMS naţional;
 • 0,20 euro credit/1 MB pentru traficul de Internet;
 • 0,40 euro credit/minut în reţelele fixe din Europa;
 • 0,50 euro credit/minut în reţelele mobile din Europa sau în orice reţea din SUA şi Canada. Vezi tarifele complete aici;
 • 0,12 euro credit/SMS internaţional;
 • 0,14 euro credit/MMS naţional.
Minutele și SMS-urile naționale incluse in Oferte:
 • se vor consuma și către numere scurte cu tarif normal de forma 0219xyz (de ex. taxi, clinici medicale).
 • nu pot fi consumate către numerele Telekom 1921, 1930, 1951, 1958 și nici către numere cu tarif special (supra-taxate) - de ex. jocuri, concursuri, donații etc. Tarifele pentru aceste numere pot fi accesate aici.
 • nu pot fi consumate pentru efectuarea de apeluri video.
Apelurile şi SMS-urile către numere de interes general (de exemplu: ora exactă etc.) sau către numere cu suprataxă (de exemplu: jocuri, concursuri) nu sunt incluse în ofertele de roaming.
Apelurile efectuate din Uniunea Europeană se tarifează la secundă după primele 30 de secunde. Apelurile primite se taxează la secundă încă din primul minut. Vei fi taxat doar pentru SMS-urile trimise.
Eşti taxat când pleci în roaming: la primul apel efectuat, SMS trimis sau sesiune de date.
Ofertele 6,7,8, 10 si 12 includ trafic de internet nelimitat, in aplicatiile de socializare, mesagerie si cele pentru apeluri video, incluse: Facebook, Facebook Messenger, Instagram, Whatsapp, Message+, Pinterest, Twitter, Tumblr și Viber. Lista este dinamică, putând fi modificată ca urmare a condiţiilor tehnice sau comerciale impuse de furnizori.
După consumarea creditului sau a volumului de date inclus în ofertă, blocarea accesului la serviciile de date se va aplica tuturor categoriilor de trafic.
Zonga
Orice oferta promoţională îţi oferă pentru două luni acces gratuit la Zonga Plus, urmând ca după această perioadă să fii taxat cu 1 Euro credit (TVA inclus). Activarea ofertei Zonga Plus se face direct din aplicaţia Zonga, secţiunea „Setări/Cont”. Asculţi radioul tău personal cu milioane de melodii la calitate HD şi dacă unele melodii nu îţi plac, poţi sări peste ele fără restricţii. Poţi renunţa oricând la Serviciul Zonga Plus din contul tău Zonga sau poţi opta pentru Zonga Premium. Oferta promoțională cu două luni gratuit Zonga Plus este valabilă pentru utilizatorii care nu au activat anterior contul Zonga. Pentru detalii, accesează www.vodafone.ro/zonga.
Condiții generale de furnizare ale serviciului
Vodafone oferă acces la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 în mod nelimitat și gratuit cu condiţia introducerii unei cartele SIM în telefonul mobil (cartela SIM nu trebuie să fie autentificată în reţea). Apelul către numărul 112 implică și transmiterea informaţiilor de localizare a apelantului.
Transmiterea de SMS-uri/apeluri către mai mult de 300 destinaţii (numere de telefon) distincte, în decursul perioadei de valabilitate a unei oferte cu beneficii incluse, poate fi considerată utilizare abuzivă putând conduce la restricţionarea serviciilor până la o reînnoire ulterioară a ofertei.
Informații despre procedurile de măsurare și gestionare a traficului de internet pot fi accesate aici.
Informațiile despre politica de utilizare a serviciilor pot fi consultate aici.
Informațiile complete despre termenii și condițiile de furnizare a serviciilor pot fi consultate aici.
Detalii despre aria de acoperire a serviciilor Vodafone, inclusiv în reţeaua 4G, găseşti aici.

Activare, reînnoire și dezactivare oferte

Ascunde Activare, reînnoire și dezactivare oferte conținutul Ascunde Activare, reînnoire și dezactivare extraopțiuni conținutul
ACTIVARE – automată
La achiziționarea Cartelei Vodafone, se activează automat oferta promoțională în funcţie de valoarea primei reîncărcari. Spre exemplu, la achiziționarea unui SIM Vodafone nou și încărcarea cu 7 euro credit, se va activa automat Oferta 7. Activarea ofertei se face la primul apel efectuat sau la primul SMS trimis.
La activarea sau reînnoirea extraopțiunii vei primi un mesaj de confirmare.
Dacă nu vrei să păstrezi extraopţiunea activată automat, trimite în maximum 24 de ore de la activare un SMS gratuit cu textul CREDIT la numărul 579 şi îţi vom returna creditul. Dacă ești în roaming și vrei să îți returnăm creditul, intră în maximum 24 de ore de la activare în contul tău My Vodafone, secțiunea "Contul meu" și cere creditul înapoi. Creditul se returnează doar înainte de a consuma din beneficiile incluse în extraopţiune.
La reîncărcarea cu euro credit a Cartelei, îți recomandăm să oprești datele mobile din meniul telefonului până la activarea ofertei dorite.
ACTIVARE – la alegerea ta
Alege-ți oferta care ți se potrivește:
 • online, din contul tău MyVodafone
 • apel gratuit la *100# - ramura „Promoţie”
 • SMS gratuit la 321 cu textul: EO4 pentru Oferta 4, EO5 pentru Oferta 5, respectiv EO7, EO8, EO10, EO12 sau EO15 în funcţie de extraopţiunea pe care doreşti să o activezi
 • apel la *222 - opţiunea 4, "Descoperă promoţiile"
Dacă îţi activezi o ofertă atunci când ai activă pe cont o altă ofertă, beneficiile amândurora se vor cumula până la data expirării fiecărei oferte. Ultima ofertă activată de tine va fi singura cu reînnoire automată.
Pentru acces în roaming, activează una dintre ofertele cu beneficii disponibile și în roaming, detaliate aici. Activarea unei oferte cu roaming conduce automat la dezactivarea ofertelor naționale de pe cont, ele fiind incompatibile. În acest caz, la momentul activării unei oferte cu roaming, beneficiile neconsumate din ofertele naționale se vor pierde.
REÎNNOIRE - automat
Extraopțiunile se reînnoiesc automat dupa expirarea perioadei lor de valabilitate, cât timp ai credit suficient pe cont. Dacă nu ai credit suficient pe Cartelă, reînnoirea se amână până când ai în cont credit suficient, dar nu mai mult de 30 de zile.
La reîncărcarea cu euro credit a Cartelei, îți recomandăm să oprești datele mobile din meniul telefonului până la activarea ofertei dorite.
REÎNNOIRE – automată, cu Oferta în avans
Poți opta pentru reînnoirea automată chiar și când nu ai credit suficient în cont. Oferta ți se reînnoiește automat pe baza unui credit primit în avans pe care îl poți restitui ulterior. Astfel, folosești în continuare beneficiile din oferta activată, pe toată perioada de valabilitate. Mai multe detalii aici.
REÎNNOIRE – la alegerea ta
Poţi să îţi reînnoieşti oferta existentă înainte de expirarea ei, chiar dacă nu ai terminat toate beneficiile incluse. Sună gratuit la *100# - ramură "Contul meu" - "Opţiuni active" şi alege oferta pe care vrei să o reînnoieşti. Vei putea folosi benefiicle rămase din ofertă în continure, până la data expirării lor.
DEZACTIVARE – automat
Oferta se dezactivează automat în a 31-a zi după data exprirării ofertei tale. Oferta se poate dezactiva automat în cazul în care aceasta nu mai este disponibilă pentru activare sau reînnoire.
DEZACTIVARE – la alegerea ta
Poți dezactiva oferta:
 • online, din contul tău MyVodafone
 • apel gratuit la *100# - ramura "Contul meu" - "Opțiuni active" și alege oferta pe care vrei să o dezactivezi.
La dezactivarea extraopțiunii vei primi mesaj de confirmare, iar aceasta nu se va mai reînnoi.
Cost Control
Poţi verifica în aplicaţia MyVodafone sau prin apel gratuit la *123# beneficiile rămase în oferta ta precum şi data de expirare sau de reînnoire a ofertei tale.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Injuraturi in limba engleza(tutorial II)

Densitatea celor mai uzuale materiale